Гарні привітання з хрестинами у прозі

Сьогодні ваш малюк отримав друге ім’я, яке захистить його від життєвих негараздів, тепер у нього з’явився ангел – хранитель і хресні. Вони допомагатимуть хрещеника вибрати правильну дорогу і гідно йти по ній все своє життя, маючи внутрішній стрижень! Бажаємо хрещеника рости справедливим, ніколи не падати духом і любити людей!

Вітаю з крестинами, з важливою подією, з великим святом душі. Тепер в твоєму серці православна віра, тепер Господь тебе оберігає і захищає від лиха. Бажаю тобі ніколи не звертати з доброї стежки твого щастя, бажаю міцного здоров’я і благодаті життя. Нехай доля твоя буде живою рікою, що мчить за течією любові і радості.

Вітаю з крестинами! Життя вдалою, ангел-хранитель щоб берег від усіх негараздів і печалей, сім’ї міцної і великий, щоб оточувала тебе турботою і любов’ю. Завжди вір у себе, адже такий важливий день трапляється з нами не просто так!

Ваш малюк виявився таким красенем, істинним янголятком. Ви тільки подивіться в його очі, в яких можна прочитати все найкраще. Вірю в те, що ваш синок заслуговує справжнього щастя і обов’язково його побажання, мрії знайдуть місце в реальному житті. Хочу побажати захисту ангела-хранителя і Господа з сьогоднішнього дня, адже при хрестинах дитинка зробив важливий крок на шлях до Вищих сил. Бажаю, щоб на протязі всього життя, відчувалася тільки справжня захист і можливість збереження віри в світле майбутнє, безмежне щастя. Бажаю малюкові активного росту і успішного зростання, адже я вірю в те, що насправді він зуміє досягти поставлених цілей в житті, знайти своє щастя. Прийміть, будь ласка, в дар це привітання і невеликий хрестик, адже я щиро бажаю найкращого вашому синочку. З крестинами!

Цей день почався схвильовано і суєтне, ми все нервували і трошки боялися. Адже улюблений нами маленький чоловічок пройшов обряд хрещення. Тепер у мене є хрещеник і добрі куми. Всі ми зробили сьогодні велике, добру справу, відкривши перед нашим малюком світлу дорогу в майбутнє. Я хочу, щоб мені вистачило сил і мудрості гідно виконувати взяті на себе сьогодні зобов’язання. Адже це дуже важлива і значуща місія в моєму житті. Нашому малюку я бажаю бути міцним і здоровим як тілом, так і духом. Тепер, знайшовши заступництво небес, йому не страшні ніякі негаразди. Дорогим батькам хочу побажати любові та взаєморозуміння. Адже немає більшого щастя для дитини, ніж жити в родині, де мама і тато люблять і поважають один одного.

Дорогі батьки прекрасної дівчинки, ви заслуговуєте поздоровлень і найщиріших побажань. Сьогодні відбулися хрестини вашої дочки, яка наблизилася до Господа і тепер може відчути Божу допомогу. Бажаємо сильної віри, яка обов’язково направить на правильний шлях і дозволить успішно подолати будь-які життєві перешкоди. Бажаємо дівчинці рости енергійної і здоровою. Нехай донечка кожен день радує якимись особистими досягненнями, своїм хорошим настроєм. Вітаємо з крестинами!

Привітання з хрестинами у прозі

Привітати з хрестинами до сліз