Красиві привітання з Яблучним Спасом своїми словами

Я хочу привітати вас з настанням одного чудового свята, який має оригінальну назву – Яблучний спас. В цей день в свої права починає вступати дуже, а це значить, що вже зовсім скоро почнуться осінні холоди і осіння сірість, тому хочу побажати вам міцного здоров’я. А для зміцнення здоров’я вам будуть необхідні освячені в храми яблучка. Спечіть смачний бісквіт, використовуючи яблучка, щоб зібрати всіх своїх близьких за одним столом. Нехай Господь завжди дарує вам благі вести і все найпрекрасніше. Мені хочеться побажати вам гарного настрою, любові та здоров’я. Нехай яблучка приносять вам свіжість і радість, а ще дають приводи, щоб збирати своїх рідних і близьких. Бажаю взаєморозуміння і благополуччя вашої сім’ї, а також затишку і любові. Проведіть цей день з користю, а для цього можете відвідати церкву.

Вітаю з Яблучним Спасом і від душі бажаю, щоб в житті не було яблук розбрату, щоб солодким і добрим було щомиті долі, щоб світле благословення уберігало від поганих помислів і заздрісних очей.

Вітаю з Яблучним Спасом! Бажаю, щоб надія тебе ніколи не покидала, щоб Господь не залишав тебе в скрутну хвилину, щоб твоє серце не забувало Його в хвилини щастя. Миру і достатку твоєму житті, спокою і натхнення твоєї душі.

Як сталося Преображення Господа нашого, так і в житті вашої нехай зміниться все на краще. Як Господь наш страждав, але потім отримав небесне царство, так і всі ваші негаразди, що терзають душу, нехай приведуть до великої радості й удачі, перетворять ваш будинок, життя, душу. Нехай свято Преображення Господня буде початком нового етапу у вашій долі.

Хочу привітати вас сьогоднішнім святом, який іменується як Яблучний спас. Я хочу побажати вам чудового настрою протягом всього цього дня, та й взагалі протягом всього вашого життя. Сподіваюся, що сьогодні в вашому домі пануватиме аромат свіжих плодів яблучок, які потім ви освятите в церкві. Отримайте благословення від Господа в день Преображення Господнє. Як ви розумієте, в цей день відбувається перетворення природи, тобто літо змінюється холодної восени, а ось яблучка, які дозволяють планувати загубитися в осінньої хандри. Хочу побажати вам благополуччя, а також взаєморозуміння у вашій родині. Проведіть цей день зі своїми рідними та близькими, але головне, щоб сьогодні не було місце для смутку і печалі, тому що таке свято передбачає радість і світлі думки. Вдалого святкового дня вам! Спечіть смачний яблучний пиріг і почастуєте друзів.

Вітаємо всіх православних християн з одним з найважливіших днів у році. Сьогодні один з Спасів – Яблучний, відомий так само як Преображення Господнє. Нехай же цей день, що знаменує собою радісна подія, буде радісним для кожного з нас і тільки зміцнить нас в нашій вірі