Найкращі християнські привітання з днем народження до сліз

У цей день, коли ти був благословенний на народження, в світі стало ще більше світла! твої чесні вчинки, ясні думки і добрі наміри спонукають вірити в краще! Нехай Бог буде милостивий до тебе і оберігає від негараздів долі!

З Днем народження! Нехай ангел завжди ходить поруч з тобою, оберігаючи від бід і нещасть. Доброти душевної, не бути заздрісним, і радіти тому, що пропонує Господній день.

Нехай Бог благословляє і пошле міцне здоров’я і чисте кохання тобі в день твого дня народження. Нехай душа твоя буде відкритою і вільною, нехай життя буде праведною і щасливою, нехай серце прагне до благим діянням і вірною допомоги людям.

Вітаю з іменинами! Бажаю жити повним і насиченим життям. Нехай праведність йде в ногу з бажаннями. Духовне зростання дарує умиротворення і задоволення, кожен божий день. Нехай стороною обійдуть тебе пороки і недруги. Нехай добрий і щирий буде твій душевний настрій. Щастя тобі і доброти!

У цей радісний і урочистий день поділяємо з вами радість свята і сердечно вітаємо вас з Днем Народження! Бажаємо вам щастя, любові, задоволень, достатку, щоб душа насолоджувалася і співала, а віра ваша нехай буде постійною! Нехай ваша душа не знає холодів, нехай буде світлом осяяний кожен день, а життя ваше нехай нагадує квітучий сад! Нехай вічно вас зберігає Божа рука, а вам бажаємо бути в Божих мріях і серце! Бажаємо вам всією душею відчувати підтримку Бога, бажаємо вам у Всевишнього знаходити відповіді на всі питання! Бажаємо вам у всьому уподібнюватися Отця нашого і Спасителя Ісуса Христа, і нехай він вас ніколи не залишає на бездоріжжі! Нехай господь Бог дарує вам допомогти і нескінченну любов взамін на вашу щиру віру в нього! І нехай ваша любов до Творця ніколи не згасне серед мирської суєти! Береже вас Господь!

Бажаю, щоб ангел-хранитель кожен раз опинявся поблизу в неприємних ситуаціях, гаманець завжди був повний різноманітної валютою, здоров’я ніколи не підводило, а рідні і близькі залишалися поруч.

Нехай серце зрадіє і душа наповниться вірою, нехай Господь благословить і пошле добру надію в цей світлий і чудовий день, день твого дня народження. Бажаю миру і здоров’я, милосердя і великодушності, любові і щастя.

Дарує життя Бог. Значить, ти потрібен світу! Нехай незгасний світло віри супроводжує тебе по всіх усюдах! Нехай радість і любов з Божого благословення йдуть поруч з тобою. Бажаю, щоб чистою залишалася душа, міцним здоров’я, світлими помисли!