Найкращі християнські привітання з днем народження до сліз

З Днем народження! Багато слів хороших хочеться сказати, нехай свято принесе радість і веселощі, удачу, щастя, добрі мрії, нехай у ваші двері ніколи не постукають старість і хвороби. Нехай в житті будуть тільки позитивні моменти, а горе і негода обходить стороною. Сонце світить яскраво над вашою головою і на шляху непройденого доріг нехай береже Вас Бог!

Вітаю з днем ​​народження! Розкрийте вікно, впусти літо і святе благословення! Нехай Отець, Син і Святий Дух оберігають вашу сім’ю, приносячи в будинок лише душевний спокій, міцне здоров’я та віру в краще.

Вітаю з днем, в який Господь дарував тобі життя, з днем, коли на небі з’явилася яскрава зірка твоєї надії. Щиро бажаю міцної віри серця і істинного чуда в житті, бажаю безустанно продовжувати свій шлях, осяваючи цей світ добром і милосердям, відпускаючи свої образи і не дозволяючи темряві закрити радість твоєї душі.

З Днем народження! Нехай найбільші і благословенні обітниці, даровані нам Господом, здійсняться у вашому житті! Творіть добро, і нехай воно до вас повертається! Віддавайте і отримуйте! Нехай над вами перебуває завжди благословляюча рука Бога! Нехай Господь буде з вами, і ви перебуваєте з ним всі дні свого життя! Він полегшить вам шлях, він вбереже вас від негараздів і недуг! Закликайте господа Бога до себе в істинної молитви, і він завжди буде близький до вас! Він виконає всі ваші бажання, він почує ваше прохання про допомогу, він вбереже вас від спокуси, він врятує вас вчасно! Любові вам, здоров’я, терпіння, розуміння, смирення, миру, радості, тепла! Нехай Господь буде для вас, як джерело, води якого ніколи не вичерпуються! Нехай мудрість від Бога наповнює ваше серце, нехай Бог береже ваш розум на духовному висоті! Нехай ваше життя звучить, як пісня!

Нехай в твій день народження ангел вкриє тебе своїм крилом і захистить від усяких бід, хай Бог тебе направить на правильний шлях до великого щастя і благодаті життя. Бажаю трепетною любові, доброї надії і міцної віри, які допоможуть подолати будь-які труднощі в твоєму житті.

Вітати хороших людей завжди приємно, а такої чудової людини, як ти, – приємно подвійно. Я щиро бажаю, щоб у тебе завжди було досить: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплень, кохання, поздоровлень, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих задумів, тільки важливих людей, грошей, почуттів і емоцій, сили, сміливості …

Що побажати християнину, У чому щастя Божого дитя? Живи Христом! Нехай не охолоне Ні віра, ні любов твоя! Тримайся Христа в усі миті, які дарує Бог, І будеш святкувати з Богом день народження! Ось побажання моє! без наріканняі без мук Зустрічай негаразди і борись, Хвали Христа за виправдання, С подякою молися! Працюй і молодій душею, Щоб смутності не знати! Мій любий друже, Господь з тобою! Що можна краще побажати! В цей день тобі пощастило з’явитися на світло, в цей день твоя мама плакала від радості, адже її чадо початок своє життя. І я від душі бажаю тобі, щоб це життя було довгим, щоб в ній не було образ і розчарувань, гріхів і печалей. Нехай сьогодні твоє серце з новою силою повірить в диво, нехай сьогодні Господь пошле тобі міцного здоров’я, благополуччя і добрих помислів. Бажаю миру і чистої любові, вірної дружби і світлої надії.