Оригінальні привітання з Благовіщенням своїми словами, до сліз

Сталося велике чудо з чудес сьогодні – Діва Марія дізналася, що саме вона стане матір’ю Спасителя, матір’ю Месії, матір’ю Ісуса Христа. Давай же разом прославляти її, і пробачити у неї захисту, ласки і Божої благодаті. Вітаю з Благовіщенням.

Вітаю з Благовіщенням! В цей великий день хочеться побажати смирення, доброти, щоб все, що приходить в Ваше життя приносило тільки світло і радість, нехай в душі і сім’ї завжди буде мир і спокій, здоров’я і довголіття!

З Благовіщенням тебе! Сьогодні свято, а за ним прийдуть будні, тому не чекай благих вістей, склавши руки. Посвяткувати сьогодні від душі, завтра закочувати рукава і берись за роботу. Будь спритніше, швидше і повороткість, щоб хороші вести не пройшли мимо!

Всіх мирян хочу привітати з світлим святом Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Нехай Матір Божа всіх вас оберігає, захищає від бід і веде вас по життю, висвітлюючи ваш життєвий шлях!

Благовіщення – свято юності і радості душі, в який неможливо сумувати. Веселитися потрібно, вихваляючи Богородицю і Господа, батьків наших, дітей та онуків. Кожна людина знайшов собі місце в житті, перебуваючи поруч з кровними родичами. Все це не просто так, адже всесвіт благоволить наше щастя. Бажаю, щоб ти йшов на її відгук, незважаючи ні на що. Нехай все буде виходити так, як потрібно. Бажаю, щоб нічого і ніколи не викликало навіть крапельки смутку і сумнівів. Сіяй від щастя і благоденства оточуючих людей, які є руками Богородиці і Господа. Відкривай в собі відповідь на дії оточуючих людей. Я вірю, що в твоєму житті буде тільки світло, а будь-яка чорнота ніколи не настане. Проведи велике свято зі своїми близькими і дорогими людьми. Вітаю з Благовіщенням, світлим і гідним святом!

Привітання з Благовіщенням своїми словами

Привітати з Благовіщенням у прозі

Вітаю вас з цим святим святом! Бажаю тепла в душі, добра в серці, взаємності в життя і милосердя. Будьте мудрими, справедливими, життєрадісними і чесними перед собою і людьми!

У прекрасне Благовіщення Пресвятої Марії нехай чекають тебе тільки хороші новини. Хай не буде бід і неприємностей. Бажаю з радістю ходити на улюблену роботу і отримувати від цього не тільки хорошу зарплату, але і задоволення. Нехай в сім’ї буде все в порядку, без сварок і образ. І нехай друзі завжди готові будуть підтримати і допомогти.

Благословенна Божа Матір багато століть назад отримала таку довгоочікувану і благу звістку про те, що Господь відповів на її молитви і тепер в її утробі зростає дитина, якій судилося стати Спасителем для свого народу і всіх православних людей в світі. З тих пір щороку приходить добрий і світлий свято Благовіщення Пресвятої Богородиці, з цим мені хочеться привітати вас сьогодні. Нехай Господня благодать і захист Богородиці завжди буде разом з вашим будинком і рідними, нехай ті проблеми, які періодично з’являється на порозі, будуть всього лише дрібними і прикрими непорозуміннями. Нехай Богородиця допомагає у всіх ваших починаннях і справах, нехай захищає в дорозі і захищає від хвороб. Нехай ваше серце буде сповнене світлом і добром, а справжня віра завжди живе в будинку і в кожному з вас. Нехай свято принесе тільки радість, тепло і добро.