Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим своїми словами

Я вітаю з Новим роком, Нехай принесе він щастя в будинок, А всі печалі і негаразди залишаться нехай за вікном. А тріск Різдвяних морозів Нехай загартовує для любові, Веселощі стелитися в покоси І розіллється життя в вірші. Я вірю в те, що привітання На небі не відхилена Бог, І прожите в житті час послаще буде, ніж цей поздравок.

Сніжинки відважно по небу кружляють і тихенько на захололу землю лягають. Вони вкриють її теплим білою ковдрою, щоб нашій землі тепло і затишно стало. Я бажаю, щоб ваше життя так само укутати благополуччя, щоб ви були завжди щасливими і здоровими. Щоб ваші серця завжди співали від радості, а очі світилися від любові. Нехай ці казкові свята подарують справжнє диво, виконають найпотаємніші бажання і заповітні мрії. З новим роком і Різдвом!

Божої благодаті, миру і любові бажаю вам в ці світлі і чудові святкові дні! Нехай здійсняться бажання, збудуться найзаповітніші мрії, душа наповниться гармонією, а всі рідні будуть здорові. З Новим роком, з Різдвом Христовим!

Можна говорити багато непотрібних слів, але в цьому році у мене для вас, мої рідні і улюблені, лише одна важлива побажання. Адже чого зазвичай ми бажаємо? Звичайно, міцного здоров’я, шаленого кохання, безмежного щастя, немислимих грошей, щирих посмішок … І це все, безперечно, потрібно! Але я б побажав кожному з вас мрії. Якщо людина не мріє, він не живе. У кожного мрія своя: у кого-то це повний діточок будинок, у кого-то – нова іномарка, а у кого-то – бажання зустріти свою другу половинку або справжнього друга. Так хай не буде нескорених вершин. З новим роком і Різдвом!

У цю Різдвяну ніч, благословляючи будь син і дочка. Ви двері свої розкрийте, Добро, благополуччя впустіть. А в душах ваших хай не буде зла, В ім’я щастя, радості, добра. Здоров’я вам і вашим дітям, Будьте щасливіше всіх на світі! Нехай буде краще рік ваш новий, Всіх з Новим Роком, з Різдвом Христовим!

Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим у прозі

Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим до сліз

Вітаю з Новим роком та Різдвом! Бажаю, щоб ці свята подарували нам зимову казку і принесли в наше життя нові емоції та враження! Побільше здоров’я, щастя, щирої і чистої любові і нових успіхів!

Нехай в Різдво і в Новий рік Твої здійсняться мрії, нехай чарівництво до тебе прийде, І все, чого бажаєш ти! Нехай ці свята добра Тепла подарують дуже багато, Щоб позитивної життя було, Бажаю щастя я великого!

Нехай у вашому житті завжди буде місце любові і нових звершень! Нехай думки будуть легкими і чистими, як перший сніг, а неприємності, якщо і будуть, то такі короткі, як зміна старого року новим!