Привітання з Яблучним Спасом у прозі, українською мовою

Зібрали велику кількість класних щирих привітань з Яблучним Спасом до сліз. Даруйте своїм близьким гарні слова та гарний настрій.

Вітаю від душі і серця зі світлим довгоочікуваним святом Преображення Господнього! Бажаю тобі, щоб життя текло спокійною красивою річкою, її оточували берега радості і щастя, доброти і взаємодопомоги, щирих посмішок і підтримки.

Відмінний день, щоб ще раз сказати, як я люблю і поважаю тебе. Прийми мої щирі вітання з Яблучним Спасом!

Нехай Господь береже вас в цей день і протягом усього життєвого шляху. Нехай віра допомагає вам долати невдачі долі. Нехай у ваше життя вносяться тільки світлі, ясні і сонячні події, а рука ангела-хранителя відчувається повсюдно. Нехай щира і духовна чистота не покидає вас в особистих відносинах, а люди оточують вас віддані і надійні.

В середині серпня всі християни відзначають прекрасне свято Преображення Господнє. Нехай Господь почує ваші молитви і пошле благословення з небес. Бажаємо все життя прожити вам в щасті і радості. Нехай виконуються всі ваші найзаповітніші бажання. Дай Бог, щоб у вашому житті було поменше сумних днів. Достаток, мир і розуміння нехай завжди будуть у ваших родинах. Нехай надійні друзі завжди оточують вас. Всіх земних благ вам, радості і міцного здоров’я. Нехай Господь оберігає від всіх неприємностей, а щаслива зірка освітлює правильний шлях.

У нас сьогодні на календарі шосте серпня, тобто початок останнього літнього місяця, однак саме в цей день, згідно з народним календарем православних слов’ян, починає вступати в силу осінь. Мені хочеться привітати вас з цим чудовим святом, з Яблучним Спасом, а також побажати всього самого світлого і доброго, що відповідає даному святкового дня. Проведіть цей день з максимальною користю для себе. Найкраще буде, якщо ви зустрінетеся зі своїми близькими і рідними, з ким ви давно не бачилися. Нехай це свято допоможе вам трохи відпочити і розслабитися. Яблучний спас є одним з найбільш шанованих свят, проте не всі знають про наявністьтакого свята в календарі. Розкажіть про цей день своїм рідним і близьким, щоб якомога більше людей дізналися про свято Преображення Господнє.

Вітаю тебе, мій друг, з Яблучним Спасом! Бажаю тобі, щоб твоє життя було сповнене радісними подіями, як яблуня сповнена плодами в цей день, щоб подруга твоя була тобі до смаку як стигле наливне яблучко, а справи твої, щоб давали сходи, як щедре поле в розпал врожаю!

У церковному календарі другий Спас отримав назву Преображення Господнє. Нехай цей літній день принесе здоров’я Вашим рідним, спокій і всі блага! Вітаю християн!