Щирі привітання з Покровою до сліз

Сьогодні особливе свято настав для кожної віруючої людини – Покрова Богородиці. Як же хочеться знайти тільки найтепліші і позитивні слова для привітання, побажати величезного щастя і світла в долі, реалізації існуючих побажань. Дорогий чоловічок, ти насправді можеш використовувати кожну можливість для того, щоб придбати щастя і реалізувати існуючу мрію в життя. Бажаю тобі захисту Богородиці, яка може бути доброю і милосердною, розуміючою. Нехай біда завжди обходить тебе десятою дорогою, щоб все складалося тільки найкращим чином. Бажаю внутрішньої гармонії і дивного успіху, вміння насолоджуватися життям і розуміти, що ж являє собою справжнє щастя. Ти можеш використовувати численні можливості для свого розвитку, тому роби саме так. Бажаю щастя і натхнення, успіху. Нехай моє привітання зігріє твоє серце.

Милосердя нехай в кожному серці живе, зароджуючись тим самим зернятком, яке виросте у щось велике. Нехай любов панує і витає, щоб про близьких піклуватися і приділяти їм увагу. Бажаємо молитвам почутими бути, щоб небеса приховали від бід. Зі святом!

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці та всім серцем бажаю жити в світі, де панує любов і править доброта, бажаю ніколи не стикатися з ненавистю і зрадою, бажаю від кожного прожитого дня залишати для душі радість і надію на краще. Нехай Пресвята Діва зберігає тебе і твою сім’ю від усякого лиха, від недоброго ока.

У цей світлий день я хочу привітати вас з великим святом: з Покровом Пресвятої Богородиці. Я хочу побажати вам, щоб ваша сім’я завжди була захищена від бід і напастей. Щоб ваш будинок охороняли небеса і ваші дні були світлими і добрими. Щоб душевний трепет, який ви відчуваєте в церкви, ніколи не згас, і ви завжди пам’ятали про Господа. Вітаю зі святом!

Жовтень не радує нас погодою, але у нас є можливість самим влаштувати для себе свято, тим більше, що для цього є хороший привід. Мені хочеться привітати вас зі святом, яке відіграє дуже велику роль в житті будь-якого православного християнина – Покров Пресвятої Богородиці. Ви, напевно, чули про цей день, але, можливо, не відзначали. Сьогодні ви неодмінно повинні присвятити час своїм рідним і близьким, з ким ви відчуваєте себе комфортно. Я бажаю вам ніколи не переживати через дрібниці, тому що це просто забирає у вас час, яке ви може присвятити відпочинку. Нехай гарний настрій сьогодні не відступає від вас, тому що в таке свято по-іншому і не можна. Бажаю вам провести час настільки приємно, щоб потім зігріватися спогадами. Нехай ваше життя буде безпечною, а в цьому вам допоможемо Мати Божа.