Щирі привітання з Яблучним Спасом до сліз

У цей святковий літній день, Преображення Господнє відзначаючи, хочеться побажати кожній родині любові та щастя! Добра і краси, гарного врожаю всім. Любіть і радійте.

Від душі вітаю з Яблучним Спасом! Бажаю, щоб Господь оберігав тебе і твою сім’ю від горя і лиха, щоб життя твоя була такою ж яскравою, соковитою, смачною і солодкою, як стигле яблуко. Здоров’я і блага, миру і щастя, любові і добрих чудес!

Сьогодні в нашій країні відзначається один чудовий і таке світле свято, який носить цікаву назву – Яблучний спас. Сьогодні ви повинні їсти яблука, які неодмінно будутьосвяченими, тому що так ви отримаєте благословення. Нехай ці яблука принесуть вам багато щастя і радості, а також наповнять ваш будинок гармонією і затишком. Нехай у вашій родині завжди пануватиме взаєморозуміння. Сьогоднішній день допоможе вам трохи відпочити і набратися сил, а ще отримати масу позитивних емоцій. Сьогодні ваші думки повинні бути виключно правильними і чистими, тому що свято передбачає саме це. Бажаю вам міцного здоров’я, яке не буде підводити вас ніколи. З Яблучним Спасом вас! Проведіть своє свято з рідними та близькими. Їжте яблучка і насолоджуйтеся святом. Вдалого дня!

Ось і настав самий світлий, радісний і прекрасне свято – Яблучний Спас. Вітаємо всіх християн і бажаємо любові, добра, радості, щастя і успіхів. Здоров’я вам, вашим рідним і близьким. Всіх благ земних. Нехай збудуться мрії і збудуться всі ваші бажання. Всього самого найкращого. Зі святом!

Вітаю зі святом Преображення Господнього і від чистого серця бажаю з кожним днем ​​перетворювати себе, свої думки, свій внутрішній і навколишній світ. Здорові, сподіватися і любити, мріяти і радувати своє серце з кожною миттю.

Господнє Преображення дарує всім віруючим неземну радість. Відчуйте милість Господа і відчуйте його переможний голос. Мир Вам, Вашим родинам!

Сьогодні ми відзначаємо одне з найпрекрасніших свят, яке іменується Яблучним Спасом. Я хочу побажати вам всього самого світлого, доброго і приємного. Сьогодні багато людей будуть збиратися в храмах, щоб освятити свої плоди яблук, тому бажано, щоб і ви відвідали храм і освятили яблука, якими потім почастуєте всіх своїх рідних і близьких. Бажаю вашій родині затишку і благополуччя, а також любові і взаєморозуміння. Починайте запаси готувати, тому що з сьогоднішнього дня в свої права вступає осінь. А за нею, як відомо, слід зима, а значить, що яблучок треба підготувати в великому обсязі. Бажаю вам здоров’я і щастя, а також кар’єрного росту. Нехай все у вашому житті буде наповнене радістю і позитивними емоціями. Спечіть сьогодні смачний бісквіт, щоб порадувати своїх близьких і коханих друзів.