Зворушливі християнські привітання з днем народження своїми словами, до сліз

З днем ​​народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем – піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли – взяти ситуацію в свої руки!

З Днем народження! Нехай ангел завжди ходить поруч з тобою, оберігаючи від бід і нещасть. Доброти душевної, не бути заздрісним, і радіти тому, що пропонує Господній день.

Прийміть наші найтепліші і чисті побажання з Днем Народження! Дякуємо господа Бога за те, що в цей день народився такий чудовий чоловік, як ви! Нехай ваша милість і співчуття зігрівають і єднають, як можна більше віруючих братів і сестер! Нехай ваші думки будуть позитивними, без хвилювань, тривог, розчарувань і болю! Щиро бажаємо вам, а також вашим рідним і близьким людям, благополуччя, здоров’я, добра, віри, надії і любові! Божої допомоги вам у всіх справах і починаннях! Нехай Господь ваші сили оновлює, зміцнює вашу віру, дарує тілесну фортеця і супроводжує вас все дні вашого життя! У всякі часи сподівайтеся тільки на Господа нашого, Ісуса Христа, моліться і будете почутими! Благоденства вам і мирного життя, гармонії на душі і спокою на серці, вічного здоров’я та порятунку! Вірного шляху життя вам разом з Богом!

Людину хорошого, під Богом ходить – вітаємо з іменинами! Бажаємо чесноти і доброзвичайності, радощів земних і уроків життєвих. Нехай в сім’ї панує взаємоповага, мир і порядок. Щастя цю хвилину і кожен день!

Нехай серце зрадіє і душа наповниться вірою, нехай Господь благословить і пошле добру надію в цей світлий і чудовий день, день твого дня народження. Бажаю миру і здоров’я, милосердя і великодушності, любові і щастя.

Сьогодні ми сердечно вітаємо вас із знаменною датою вашого народження! Від щирого серця прийміть щирі побажання доброго здоров’я, бадьорості духу, зміцнення віри, і невичерпного джерела натхнення! Бажаємо вам сподіватися на нашого господа Бога Ісуса Христа і жити на цій землі, зберігати істину! Так виконає Всевишній ваші бажання від серця свого! Бажаємо вам, щоб все життя, кращим другом і порадником, для вас залишався Ісус Христос! Нехай радість світлу, він у вашій душі запалює, нехай ваша дружба міцнішає з кожним днем! Нехай труднощі шляху вас з пантелику не збивають, нехай вогник надії жевріє всередині вічно! Нам під силу Божих збагатити вас різними благами, для того щоб ви мали бажання творити добрі справи! Творіть добро на радість усім! Любіть Бога і моліться за здоров’я близьких людей! І нехай вам воздасться!