Зворушливі християнські привітання з днем народження своїми словами, до сліз

Прийміть наші найщиріші вітання з Днем Народження, і дозвольте вам побажати, щоб ваш життєвий шлях був справжнім! Молитовно вам бажаємо милості Божої, радості духовної, земного щастя, світлих думок, гарного настрою, терпіння, смирення, розуміння і всепрощення! І нехай благословляє вас Всевишній, нехай дарує свою безмежну любов і вічну відданість! Не забувайте всі добродійства Господа нашого Ісуса Христа, адже його милість велика, як високо небо над землею, як далекий схід від заходу! Вихваляйте все чин Господа, і вам сторицею воздасться! Творіть добро, на Бога покладаючись, і несіть Господу на славу тепло і світло! І нехай ворог лукавий його не заведе вас далеко, бо Бог вам допоможе позбутися від лукавого! Дасть вам мудрості, терпіння і сил! Тримайтеся за істину і будете сильні і здорові!

Дорогий і шановний! Прийми вітання від чистої душі і серця з Днем народження! Бажаю, щоб Бог і Ангел-хранитель оберігав всю твою родину, щоб щаслива зірка завжди вказувала на вірний і правильний шлях! Благополуччя, терпіння та життєвої енергії!

Вітаю з днем ​​народження! Бажаю, щоб у вашій світлиці завжди була благодать і мир. Нехай душа, повернена до бога, буде чиста і умиротворення. Нехай на столі завжди – досхочу, у праці – у справах, а в любові – по серцю!

Вітати хороших людей завжди приємно, а такої чудової людини, як ти, – приємно подвійно. Я щиро бажаю, щоб у тебе завжди було досить: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплень, кохання, поздоровлень, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих задумів, тільки важливих людей, грошей, почуттів і емоцій, сили, сміливості …

Благослови тебе Господь. Нехай в цей світлий день твого народження зійде на твою голову світле щастя і благодать. Бажаю добра і миру в життя, чуйності серця і милості душі, міцного здоров’я і щирою любови.

Від щирого серця вітаю, бажаю бути мрійливим, добродушним, бездоганним, проникливим, усміхненим людиною, любити життя, творити добро і приносити радість рідним і близьким. Нехай удача завжди посміхається і на шляху тільки добрі люди зустрічаються.

Бажаю, щоб у твоєму житті був тільки позитив, а поруч знаходилися вірні друзі. Бажаю, щоб тебе завжди переповнювала невичерпна енергія для здійснення всіх твоїх бажань. Нехай все життя буде безхмарним і яскравою, а в домі панують затишок, мир, любов і щастя. Якщо говорити коротше, то від щирого серця бажаю тобі прожити життя як в казці. З Днем

Сьогодні особливий день! День вашого народження! День ангела! Вітаємо вас з цим світлим торжеством, і бажаємо, щоб ваші думки ніколи не плуталися, щоб ви ніколи не боялися прощати і дякувати, щоб ваша віра була щирою і міцною, щоб ваш шлях був рівним і прямим! Хай допоможе вам Господь Бог здійснить задумане і направити вас в сторону добра! Нехай на вашому шляху не зустрічаються тривоги, нехай біду в дорозі життя ви не зустрінете, нехай ваші ноги не втомляться йти за Богом! Бажаємо, щоб свічка вашої віри горіла вічно і гріла вам душу, коли наступають душевні холоду! Нехай все життя за вами по дорозі життя йде щастя, нехай доля буде милостива до вас, нехай ангел-хранитель летить з вами поруч і охороняє вас від важких недуг! Нехай ваша душа заспокоюється в молитві, нехай порятунок від земних гріхів знаходите ви в Бога!