Зворушливі привітання з Різдвом своїми словами

У цю ніч з’явилася Божа благодать, що спасає всіх людей. В цю ніч ангели оспівують славу Вишнього Бога. Ця ніч виконана тріумфу, бо нескінченний і вічний Бог став Людиною.

З Різдвом Христовим я вас вітаю і бажаю сподіватися на диво, вірити в мрію, надати в казці і перетворити найкращий ваш сон в реальність!

Улюблена моя жінка, краса моя люба, вітаю тебе з Різдвом. Нехай скрип снігу під ногами і світіння яскравою місяця подарують казкову атмосферу для твоєї душі, нехай добра заметіль за вікном і вірна любов моя наповнять радістю і світлом всі дні календаря.

З новим роком! З Різдвом! Благополуччя, взаєморозуміння, доброти, здоров’я, щастя і достатку!

Дорога сестричка, в свято доброго і світлого Різдва від душі тобі хочу побажати барвистого світу і звершення всіх надій, радості для серця і світла для душі. Нехай Різдво подарує багато веселих і щирих емоцій, щасливих посмішок і міцних обіймів.

Вітаю тебе, любий друже, з Різдвом Христовим! Нехай це свято дозволить тобі знову повірити в добро чудо і силу чарівництва, нехай міцніше стане твоя віра і сильніше дух. Бажаю тобі благодаті і світу, щирих почуттів і неземне кохання, відмінного здоров’я всієї сім’ї і вірного достатку.

Нехай світло великого свята Різдва наповнить будинок затишком і теплом, серце – смиренням і радістю. Нехай Бог дарує здоров’я, благополуччя і любов до ближнього!

Чудову і милу жінку вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю завжди чудовою бути і чудовою, щиро вірити в свою мрію і добре диво, слідувати по життю дорогою щастя і любові, обдаровуючи близьких радістю та світлими надіями.

Дорогий дідусю, нехай Різдво Христове подарує тобі багато світлих миттєвостей, мир і спокій в душі, щирі посмішки, радість і благословення з небес! Будь щасливий, що не болів і пам’ятай, що я тебе дуже люблю!

Я бажаю тобі в цей день опинитися в оточенні найрідніших і найближчих тобі людей, і привід дійсно прекрасний- святая дата Різдва! Мої побажання будуть лагідними, але найвірнішими – нехай твоє життя йде дорогою добра і якомога менше нехай ти зустрінеш на ній сліз, а якщо сльози і будуть, то тільки від радості! Нехай Христос береже тебе і вдень і вночі!

Сьогодні сили добра не залишають бід і сумам ні найменшого шансу. Бажаю скористатися цією ситуацією і розпрощатися з усіма своїми страхами і проблемами, прогнати образи і забути невдачі. Відкрийте серце і душу для нових добрих почуттів, яскравих вражень і щасливих емоцій. З Різдвом!