Ідеї для дня народження. Форум

Ідеї для дня народження. Форум

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 25.01.2026 - 18:18:30
Сторінки:  1  

Дрон для фотографії повітря

АвторПовідомлення

ярина-01

Музичний гуру.

Статистика:

Думаю про покупку дрону але не знаю, чи це вартий виклад грошей саме для любителя. Я не мав досвіду з подібною технікою раніше і просто цікавлюсь повітряною фотографією як хобі. Чи потрібна спеціальна ліцензія для літання в межах міста та парків? Як впоратися з технічними подробицями і не розбити дорогий апарат в перший же раз?

Повідомлення # 1 09.01.26 - 10:23:23
RE: Дрон для фотографії повітря

yudina

Музичний гуру.

Статистика:

Почни з доступних моделей на аматорському рівні. Вони здійснюють стійкий політ, мають хорошу камеру для фото і не потребують ліцензії якщо ти літаєш в особистих цілях і не піднімаєшся вище ніж на 120 метрів. Важливо — завжди дотримуйся локальних правил щодо безпіки. Постарайся спочатку налітати годин на сто в симуляторі перш ніж піднімати справжній дрон. Краще взяти коротке навчання у досвідченої людини, аніж експериментувати.

Повідомлення # 2 09.01.26 - 10:48:23

natasha_s

Музичний гуру.

Статистика:

Я колись був в такій же ситуації і побоювався що разу потім пожалкую. Придбав простенький дрон та швидко зрозумів суть. Зараз знімаю гарні кадри та рекомендую всім хто цікавиться творчістю. На ресурсі https://citylife.kyiv.ua/category/elektronika/ подробиця розписані поради про топ дронів для початківців з описом їхніх реальних можливостей.

Повідомлення # 3 09.01.26 - 11:29:14
Вибір і установка крил : Попередня темаНаступна тема: Диета
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Forum powered by: miniBB 5.42.13