Ідеї для дня народження. Форум

Ідеї для дня народження. Форум

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 26.04.2026 - 13:51:25
Сторінки:  1  

Лікування себорейного дерматиту вдома

АвторПовідомлення

Nordic Walking

Музичний гуру.

Статистика:

Привіт, хлопці! Почав помічати, що волосся дуже швидко жирніє, а на скальпу з'явились біліші лусочки. Один знайомий сказав, що це себорея, і рекомендував якісь народні засоби. Але я не впевнений, чи допоможуть вони чи це марна трата часу. Хто-нибудь спробував лікувати себорею вдома?

Повідомлення # 1 16.04.26 - 22:11:13
RE: Лікування себорейного дерматиту вдома

whitecherep

Музичний гуру.

Статистика:

Цитата:
Привіт, хлопці! Почав помічати, що волосся дуже швидко жирніє, а на скальпу з'явились біліші лусочки. Один знайомий сказав, що це себорея, і рекомендував якісь народні засоби. Але я не впевнений, чи допоможуть вони чи це марна трата часу. Хто-нибудь спробував лікувати себорею вдома?
Народні засоби - це добре, але у разі себорейного дерматиту вони можуть тільки трохи полегшити симптоми, а не вилікувати саму проблему. Я намагався довгий час все робити самостійно з допомогою різних масел та трав, але це дало тільки тимчасовий результат. Потім я зрозумів, що це захворювання, а не просто косметична неприємність. Звернувся до дерматолога, який пояснив, що себорея виникає через дисбаланс мікроорганізмів на шкірі, і без правильного медичного лікування проблема буде тільки прогресувати.

Повідомлення # 2 16.04.26 - 22:33:30

Mistress

Музичний гуру.

Статистика:

Погоджусь з попереднім колегою. Спеціалісти часто кажуть, що самолікування може навіть погіршити стан. У мене перша консультація трихолога зовсім змінила розуміння проблеми. Виявилось, що я робив багато помилок у догляді - занадто часто мив голову гарячою водою, використовував невідповідні засоби. Лікар розробив для мене персональну схему лікування, що включала спеціальні лікувальні шампуні та мазі, які дійсно працюють. Крім того, мене навчили правильним методам гігієни волосся та шкіри голова. Якщо хочете отримати якісну допомогу, рекомендую https://neovita.com.ua/service/trichology/lechenie-seborei, де працюють досвідчені фахівці, які займаються саме такими проблемами.

--------------
Самый хороший учитель в жизни — опыт.Берет, правда, дорого, но объясняет доходчиво (с)
Повідомлення # 3 16.04.26 - 23:11:04
Отброковка синих гуппи на Троещине : Попередня тема
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Forum powered by: miniBB 5.42.13