Ідеї для дня народження. Форум

Ідеї для дня народження. Форум

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 07.12.2025 - 06:50:44
Сторінки:  1  

Вибір диспоузера для кухні

АвторПовідомлення

Gаbriеllе

Музичний гуру.

Статистика:

Друзі, потрібна порада по кухонному обладнанню. Робимо ремонт, хочу відразу продумати всі зручності. Чув про диспоузери для подрібнення харчових відходів, але не знаю наскільки це практично і чи не виникне проблем з каналізацією? Хто користується - поділіться враженнями, чи варто воно того?

Повідомлення # 1 17.10.25 - 18:48:59
RE: Вибір диспоузера для кухні

Infine

Музичний гуру.

Статистика:

Диспоузер - це дійсно корисна штука, особливо якщо ви часто готуєте вдома. По суті це невеличкий електричний прилад, який подрібнює органічні відходи до стану кашки і змиває їх у каналізацію. Щодо проблем з каналізацією - якщо у вас нормальні труби і нормальний слив, то ніяких проблем не буде. Навпаки, він навіть допомагає очищати труби від жирового нальоту. Головне не кидати туди те, що не можна - целофан, метал, великі кістки. А так овочі, фрукти, макарони, хліб, яєчна шкаралупа - все це переробляється на ура.

--------------
Рекламное место сдаётся
Повідомлення # 2 17.10.25 - 19:18:07

realdip

Музичний гуру.

Статистика:

Цитата:
Диспоузер - це дійсно корисна штука, особливо якщо ви часто готуєте вдома. По суті це невеличкий електричний прилад, який подрібнює органічні відходи до стану кашки і змиває їх у каналізацію. Щодо проблем з каналізацією - якщо у вас нормальні труби і нормальний слив, то ніяких проблем не буде. Навпаки, він навіть допомагає очищати труби від жирового нальоту. Головне не кидати туди те, що не можна - целофан, метал, великі кістки. А так овочі, фрукти, макарони, хліб, яєчна шкаралупа - все це переробляється на ура.
Абсолютно згоден з попереднім коментарем. Ми встановили подрібнювач LEOMIKAO ще під час ремонту, і це було одне з найкращих рішень. Зараз навіть не уявляю як раніше без нього обходилися. Особливо зручно коли миєш посуд після сімейної вечері - просто зіскрібаєш залишки їжі з тарілок прямо в мийку, вмикаєш подрібнювач на 10-15 секунд і все готово. Ніяких смердючих відер з відходами, ніяких мошок влітку. По каналізації теж жодних нарікань за майже три роки використання, все працює ідеально. Якщо вирішите ставити, раджу одразу подивитися нормальні моделі з антикорозійним покриттям і достатньою потужністю. Ось тут можна вибрати https://leomikao.ua/podribnuvach-vidhodiv під свої потреби. Я брав модель на 550 ват - для звичайної сім'ї цього більш ніж достатньо.

Повідомлення # 3 17.10.25 - 19:55:25
Равномерная загрузка студии : Попередня темаНаступна тема: Выбор свадебного фотографа советы
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Forum powered by: miniBB 5.42.13