Ідеї для дня народження. Форум

Ідеї для дня народження. Форум

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 07.12.2025 - 06:51:31
Сторінки:  1  

Танцювальне відео у студії

АвторПовідомлення

LudaMila

Музичний гуру.

Статистика:

Привіт! Хочу зняти танцювальне відео в студії, бажано в центрі Києва. Потрібен просторий зал, дзеркала, хороше освітлення, і щоб не було слизької підлоги. Планую знімати сольну постановку, але можливо приєднаються ще двоє.

--------------
ООО АБ-Центр. Продажа, установка, внедрение и сопровождение 1С Предприятие.35-35-33(44), 35-05-35
Повідомлення # 1 08.11.25 - 11:21:01
RE: Танцювальне відео у студії

Mister Fart

Музичний гуру.

Статистика:

Я знімав хореографію для конкурсу, і можу сказати — дзеркала дуже важливі, особливо якщо хочеш контролювати рухи під час репетиції. Багато студій здають зали для танців, але не всі дозволяють зйомку. Тому краще одразу питати про відеозйомку, світло, і чи можна приносити додаткове обладнання.

Повідомлення # 2 08.11.25 - 11:42:58

Lady Bug

Музичний гуру.

Статистика:

Ми знімали танцювальний кліп з групою з 6 людей, і знайшли студію, де було все: дзеркала, фон, кольорове світло, навіть дим-машина. Дуже круто вийшло. Можеш глянути тут: https://reelsstudio.com.ua

Повідомлення # 3 08.11.25 - 12:26:55
Выбор свадебного фотографа советы : Попередня темаНаступна тема: Ремонт гідророзподільника бульдозера
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Forum powered by: miniBB 5.42.13