Гарні християнські привітання з днем народження у прозі

В цей день Богпривів тебе в світ, Він дав тобі своє благословення, дав тобі сили! Нехай Господь нагородить тебе щастям в житті, успіхом в твої діла праведних, спокоєм і благодаттю душевної. Щастя тобі, люблячої сім’ї, фортеці віри і душевного спокою!

Прийміть сердечні і щирі вітання з вашим Днем Народження! Молитовно бажаємо вам довгого здоров’я і довголіття, щоб господь Бог і надалі зміцнював вас у вірі і надихав у праці земній! Щоб безліч благих справ, скоєних вами, множилися! Бажаємо вам своїм життям являти приклад життя у Христі, для наших духовних братів і сестер! Нехай Божа милість береже вас і вашу родину, нехай небо над вами буде блакитним, нехай ангел-хранитель вас не покидає! І якщо раптом зіб’єтеся ви з дороги істинної, нехай Господь наставить вас на шлях, яким треба йти, адже його всевидяче око завжди над вами! Бажаємо, щоб на кожному кроці вас благословляв господь Бог дарував вашій душі духовну радість! Нехай над вами пройде рясний дощ великої щедрості Божої! Бережи вас, і ваших рідних людей, Господь в усі часи!

Нехай серце зрадіє і душа наповниться вірою, нехай Господь благословить і пошле добру надію в цей світлий і чудовий день, день твого дня народження. Бажаю миру і здоров’я, милосердя і великодушності, любові і щастя.

Вітаємо вас з Днем Народження! Молитовно бажаємо вам фортеці духовної в мирських справах, сил душевних встояти перед спокусами земними! Нехай Господь додасть Всемилостивий Господь ваші земні роки життя, так примножить вашу віру в нього, нехай укріпить ваше здоров’я! Нехай Господь благословить усі ваші труди і старання на цій землі! Нехай надасть вас свої невимовні щедроти і милості! Щиро бажаємо вам допомоги Божої, терпіння, миру, рясних Божих дарів, і невичерпної духовної радості! Нехай Господь не залишає вас без своєї благодаті, подає сили для нових звершень добра, дарує довгих і благих років земного життя! Так пошле вам Господь наш Ісус Христос, повноту свого достатку і щирості! Нехай буде світлою ваша віра, як джерельна вода, життя шлях нехай буде благополучний, надія гріє душу, посмішка зріє на устах, а радість до життя завжди відбивається в ваших щасливих очах!

Бажаю, щоб Бог благословив тебе і зазначив своєї великою милістю. Нехай в твоєму житті завжди буде світло, добро і щира віра. Привілей смиренність і Всевишній ніколи не залишить тебе, навіть у найважчих ситуаціях. Вір в чудо, і тоді нагородою для тебе, буде виконання всіх твоїх богоугодних бажань. Бажаю величезного людського щастя і світлої радості в серці. З Днем народження!