Гарні привітання з Пасхою своїми словами, до сліз

Нехай Пасха Господня осяє життя новим світлом: збудуться бажання, налагодяться стосунки, забудуться образи, відбудуться бажані зустрічі. Адже насправді людині дуже небагато потрібно для щастя. Христос Воскрес!

Поздоровляю з Пасхою і хочу побажати, щоб серце і душа зберігали міцну віру і добру надію, щоб Бог дарував своє благословення і світлу благодать.

Вітаю зі святковим, світлим і щасливим днем; пасок, крашанок та радісної звістки, яка летить по всьому світу і розноситься по всіх усюдах «Христос Воскрес» – «Воістину Воскрес». Нехай це щастя прийде і в ваш будинок, освітить ваші ікони і наповнить ваші душі благодатним світлом і істиною любов’ю до Бога і своїм близьким. бажаю; благополуччя і миру, співчуття і терпіння, щоб все навколо вас приносило тільки радість і захват. З паскою!

Вітаю з великим святом Пасхи. Нехай зрадіє весь світ і відпустить смуток душевну кожна людина, нехай цей день подарує тобі чистий аркуш життя, на якому тобою буде написана нова і красива історія. Бажаю міцного здоров’я твоєї сім’ї і вічної благодаті твого дому. Нехай Господь буде з тобою, нехай розум і серце прагнуть завжди до добрих діянь.

У світле свято Великодня, бажаю всім людям на землі, бути щире до друг-другу і добрішим. Нехай ніколи не буде воєн і катастроф, і всі ми будемо справді щасливими від того, що бачимо сонячне світло і цвітіння квітів, чуємо спів птахів і сміх дітей. З святий Великоднем вас всіх! Будьте здорові і щасливі. Христос воскрес, воістину воскрес!

Зі святом Великодня! Нехай кожну мить цього божественного дня наповнює серце благодаттю, ласкою і захватом. А радість Христового Воскресіння спонукає до чистих помислів і добрих справ. Щастя – для душі, здоров’я – для тіла, безтурботності – для розуму! Христос Воскрес!

Великдень, це самий великий і трепетний свято, коли на порозі стоїть прекрасна Весна і несе нам свої радості та надії. День, коли світиться радість в очах, і яскраве сонечко шле свої ласкаві промені на землю. Нехай у серці світлі гімни звучать, і чується голос, Христос Воскрес.

Вітаю зі світлим святом Пасхи. Бажаю, щоб незламна Віра давала сили, справжня Любов наповнювала гармонією і добродушністю, а райдужна Надія завжди осявала твій життєвий шлях. Миру тобі і щастя. Христос Воскрес!

Від щирого серця вітаю зі святом Пасхи. Бажаю завжди зберігати в серці любов і віру, бажаю сьогодні поглянути на небо і зрозуміти, що в тебе чудова життя і прожити його треба гідно і красиво. Бажаю міцного здоров’я тобі і твоїм близьким, бажаю щасливих опадів в твоєму житті і перспективних прогнозів.