Гарні привітання з Вербною неділею у прозі, до сліз

Любі мої! Вітаю вас з Вербною Неділею! Бажаю, щоб освячені прути лози очистили вашу душу, тіло і думки. Нехай це свято весняний принесе в кожен дім достаток, здоров’я, любов та мир.

У свято Воскресіння Вербної ми хочемо зараз вам побажати, щоб ваше серце вам підказувало, з ким дружити, кого не вітати. Нехай в сім’ї панує взаєморозуміння і довіру. Нехай ваших очей не торкнеться сльоза, нехай люди, які вам дороги, будуть завжди поруч. Бажаємо, щоб вас завжди було кому підтримати. Щоб йдучи по дорогах життя, ви зустрічали тільки хороших людей!

Вітаю з Вербною Неділею і хочу побажати, щоб вербові гілочки тебе як слід «побили» і позбавили від болю – душевної і фізичної, щоб в цей день душа твоя повірила в диво, а серце знайшло надію, щоб на твоє життя пролився яскравий промінчик світла щастя , радості і любові.

З великим Вербною неділею вітаю, Нехай світло наповнить ваші душі і вдома кожен день я повторювати не перестану, Що до тих, хто вірить, прихильна доля.

З Вербною Неділею, в цей день Ісус в’їхав до Єрусалиму як Месія, як символ віри і безгрішності, так нехай же віра оселиться і в наших серцях назавжди, душі нехай наповняться любов’ю до Бога, життя стане щасливою і красивою, а ми відкритими для всіх!

Вітаю зі святом Вербної Неділі! Нехай в цей день з гілочками верби у ваш будинок увійдуть ангели, освітивши його радістю, любов’ю, достатком. Живіть в гармонії з Богом і людьми, зберігаючи душевний спокій, люблячи і оберігаючи близьких, дорогих серцю людей. Зі святом!

З Вербною неділею! Нехай цей чудовий християнське свято додасть Вам заряд енергії та сили волі на втілення в життя своїх мрій.

Нехай священна верба стане грізною зброєю в твоїх руках, яким ти зможеш проганяти від себе всі неприємності і невдачі. І нехай Господь удосконалить твій характер гнучкістю вербової гілки, і навчить тебе швидко знаходити вихід з будь-якої ситуації.

У Вербну Неділю від щирого серця бажаю Вам цвісти і оновлюватися – як весняна природа. Нехай Ваше серце наповниться добротою і ласкою, позитивними емоціями і неземним щастям. Радійте життю і щиро любите! Міцного здоров’я, сімейного благополуччя, ангельської радості і Господнього благословення Вам в це світле свято.

У колишні часи перед тим, як братися за нову справу, у Вербну неділю з’їдали три вербові сережки! Але нехай і без цього ритуалу всі твої важливі починання будуть приносять справжню радість, великий успіх і чарівне щастя! З надихаючим світлим святом!