Гарні Різдвяні привітання у прозі, українською мовою

Вітаю з великим християнським святом – Різдвом! Нехай Христос дарує вашому дому тепло, затишок, добробут і здоров’я! Нехай Він охороняє вас від бід, вселяє в серця міцну віру і надію на краще, нехай чує ваші молитви і буде завжди поруч!

У свято Різдва Христового бажаю додавання здоров’я і сил, фінансових успіхів, любові та процвітання в будинку!

Дорогі колеги, мої друзі, я всіх вітаю з Різдвом Христовим. Нехай цей добрий і чарівний свято подарує кожному яскраве світло душі і справжню радість серця. Бажаю вашим сім’ям щастя і благодаті, а вашимідеям – широких можливостей і перспектив.

У це свято бажаємо вам абсолютного миру в душі і приємного проведення часу серед рідних і близьких. Нехай у вашому домі панує любов, благополуччя і взаєморозуміння. А це і є щастя.

Навіть маленькі сніжинки в цей день кружляють в повітрі якось велично і незвично. Тому бажаю в Різдвяний вечір і самої повірити в диво. Відчути як сильно тебе люблять, як цінують за твоє добре серце. Хочу щоб під ялинкою ти знайшла три великих мішки – з щастям, любов’ю і радістю.

Янголята сьогодні торжествують і водять хороводи, тим самим заряджаючи наші душі позитивом. Бажаю тобі вловити їх посил і на хвилю оптимізму і радості застрибнути! Також бажаю ні в якому разі не опускати руки і завжди йти до кінця. Невдачі – частина будь-якого шляху, що дають нам досвід і знання, як бути далі. З Різдвом!

З Різдвом Христовим. Миру і блага, щастя і любові, радості і везіння, натхнення і здоров’я. Нехай твоя надія тебе не покидає, нехай твоя віра робить тебе сильнішим. Опирайся лихим вітрам і йди в напрямку успіху.

Вітаю з Різдвом Христовим і щиро бажаю надійного світлого ангела за твоєю спиною, доброї надії і щастя в твоєму серці, благополуччя і удачі на твоєму шляху, любові і розуміння в твоїй родині, добра і миру в твоєму домі. Нехай Бог береже тебе і твоїх близьких.

Сердечно вітаю Вас, рідних і близьких з великими святами Різдва Христового, Богоявлення і прийдешнім Новоліттям! І розділяючи з Вами радість цього великого події в житті землі, я бажаю і Вам бути благовісниками про Христа, бездоганні виконувати його на ниві Господній, освячує перебувають «у темряві та смертної тіні». Нехай надасть народився Богонемовля Вам дух мудрости й розуму, дух пізнання та страху, так необхідні нам в наш бурхливий час. Братське вітання Вам і цілування. Радійте! Радійте! З нами Бог!

Тут в принципі можна використовувати деякі вітання, які знаходяться вище в тексті, але ми знайшли те, що підходить найкраще.