Красиві привітання з Різдвом у прозі, до сліз

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. День всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай в це свято наші бажання з’єднаються у вдячній молитві до Викупителю, який через страждання врятував світ, а значить і всіх нас. З Різдвом Христовим!

Дорогий мій колектив! Нехай різдвяне тепло зігріває вас і дарує надію на чудове майбутнє. Відкрийтеся нових звершень, успіху і підкорення вершин. Нехай морози не зможуть перешкодити вашій активності та плідної праці. Посміхніться прекрасного майбутнього, і вона не змусить себе чекати!

У Різдво лови свою Віфлеємську зірку! Нехай вона осяє тебе світлом своєї любові і дасть надію на віру в краще!

У найдобріший і чудове свято хочеться побажати вам виконання давніх і заповітних бажань. Адже саме в Різдво повинно траплятися диво. Хай рік подарує вам тільки приємні події і моменти, довгоочікувані зустрічі, нові враження та чудовий настрій. Нехай всі плани реалізуються, а ваша діяльність приносить достаток. Близько нехай завжди вас підтримують і не дають опускати руки!

Нехай в цей день возз’єднаються близькі за столом, всі будуть радісні, здорові, щасливі і сповнені надій. Віри, любові, терпіння і душевної доброти! З Різдвом!

Вітаю з Різдвом Христовим і від чистого серця бажаю, щоб справжня любов, міцна віра і добра надія допомагали повернути навіть самі круті гори в життя.

Дорогий мій друже! Я з радістю згадую наше з тобою дитинство! Нехай Різдво принесе і тобі тільки приємні спогади, а також щастя, успіх і удачу у всіх починаннях! Нехай обов’язково здійсняться всі твої заповітні бажання! Зі святом!

Вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю миру в душі і серці, радості і натхнення, прагнень і перемог, щирого щастя і любові, міцного здоров’я і успіху в справах!

Нехай Різдвяний мороз заколи вас від бід, подарує сили винести всі життєві випробування і навчить смирення, любові і співчуття. З Різдвом!

Ну що ж, з друзями в принципі розібралися, давайте переходити до колег. Адже у багатьох в цей день будуть корпоративи, де напевно потрібно буде сказати кілька теплих слів людям, з якими працюєте.

З приходом Різдва в наші будинки заглядає диво! Будьте щасливі! Бережіть чистоту своїх душ, живіть в злагоді і любові, будете ви ходити за совісті! Нехай буде мир в країні і в кожному з нас!

Сердечно вітаю Вас, рідних і близьких з великими святами Різдва Христового, Богоявлення і прийдешнім Новоліттям! І розділяючи з Вами радість цього великого події в житті землі, я бажаю і Вам бути благовісниками про Христа, бездоганні виконувати його на ниві Господній, освячує перебувають «у темряві та смертної тіні». Нехай надасть народився Богонемовля Вам дух мудрости й розуму, дух пізнання та страху, так необхідні нам в наш бурхливий час. Братське вітання Вам і цілування. Радійте! Радійте! З нами Бог!