Красиві привітання з Великоднем

Зібрали велику кількість класних щирих привітань з Великоднем своїми словами. Даруйте своїм близьким гарні слова та гарний настрій.

Вітаю тебе з Христовим Воскресінням! Нехай страждання Спасителя на хресті не будуть марними і тобі, мені, всім нам вистачить віри і сил не відволікатися на побутові негаразди і проблеми, зберегти душі в чистоті, сповідатися Богові в гріхах і вчасно просити вибачення один в одного. Я сподіваюся, що будемо щасливі не тільки ми, а й ті, кого ми любимо!

Бездоганної чистоти свято настав! Вітаю! Давай же славити сьогодні Христа, адже він Воскрес, щоб показати нам, що райські кущі не міф і за них варто молитися, жити праведно і не забувати про силу, укладеної в безсумнівну, справжню, незламну віру! Нехай твої надії виправдаються, мрії здійсняться і життя вдасться!

Вітаю вас зі світлим і благочестивим святом Святої Великоднем! Бажаю гідної, прекрасне життя. Чистоти душі і помислів, радості і взаєморозуміння, благополуччя в родині і будинку, душевних людей і надійних друзів. Щастя, гарного настрою і віри в краще! Христос Воскрес!

Поздоровляю з Пасхою, Христос Воскрес! Щиро бажаю вам добробуту, серцевого спокою, радості і щастя! Нехай віра зміцнитися і допоможе подолати будь-які складнощі, а всі ваші молитви знайдуть свій відгук!

Вітаю вас з цим прекрасним святом і бажаю нескінченного благополуччя, щасливої ​​радості за себе і близьких, міцного здоров’я. Живіть в добрі і розумінні!

Вітаю з добрим і світлим святом Пасхи. Хочу побажати, щоб в твоє життя раптом постукало справжнє щастяі велика надія, щоб для твоєї душі відкрився новий горизонт благих діянь і високих прагнень, щоб в твоєму серці постійно таїлися ніжні і щирі почуття, щоб твоя віра і любов надавали щоденних сил і натхнення.

Нехай Великдень принесе в будинок не тільки святкові паски, а й укоренити традиційний для нас дух святкового привітності. У цей день небажаних гостей не буває – тому вже збираюся, чекай!

Гримнув світлий, добрий свято – Великдень! Вітаю з цим радісним днем. Бажаю воістину душевного тріумфування, достатку, тепла, затишку, посмішок і сімейного єдності. Нехай Божа благодать освітить ваш будинок і наповнить його світом, благополуччям і душевністю!

У світле свято Великодня, бажаю всім людям на землі, бути щире до друг-другу і добрішим. Нехай ніколи не буде воєн і катастроф, і всі ми будемо справді щасливими від того, що бачимо сонячне світло і цвітіння квітів, чуємо спів птахів і сміх дітей. З святий Великоднем вас всіх! Будьте здорові і щасливі. Христос воскрес, воістину воскрес!