Красиві Різдвяні привітання простими словами

Син Божий зійшов на землю для того, щоб зробити нас дітьми Божими. Саме місце народження Спасителя – місто Віфлеєм – означає дім хліба. Христос хоче стати нашим хлібом. А це означає, що з’єднуються ясла і Хрест, на якому Спаситель стане Хлібом Життя.

Сьогоднішнє свято є для всіх особливим, адже саме в цю святу січневу ніч Діва Марія народила на світ нашого Спасителя Ісуса Христа і з тих пір цей день несе благодатне назва – різдво Христове! Я щиро хочу привітати тебе з цим святом і побажати всього самого доброго і світлого, не грішити, а зміцнювати віру в Бога!

Різдво нечутно ступає по глибокому снігу. Все навколо сяє вогниками і навіть природа завмерла в очікуванні дива. Хочу побажати Вам в цю казкову ніч умиротворення, щастя і благополуччя. І нехай всі Ваші мрії збуваються в новому 2021 році, якими б чарівними і нереальними вони не здавалися.

Настав Різдво, особливий і велике свято. Нехай в цей день, всі Ваші бажання з’єднуватися в благодатній молитві до нашого Спасителя, який подарував нам надію і віру в майбутнє. Всього самого найкращого Вам. Зі святом!

В чудовий день Різдвяних свят бажаю тобі, щоб тіло, розум і душа жили в непорушною гармонії і цей баланс завжди служив надійною опорою. Нехай нескінченно радісною буде твоя дорога буття, нехай викликає захват все, що тебе оточує, а творчі думки сприяють зростанню успіху у всіх справах.

Тепло вітаємо Вас зі світлим святом Різдва Христового, бажаємо, щоб ангел-хранитель невідступно перебував у Вашому житті, оберігаючи Вас і Ваше сімейство від бід, печалей і розчарувань. Нехай зміцнюється віра в душі, а кожен день прожитого життя приносить відчуття радості.

Дорога хрещена, вітаю тебе з Різдвом і побажати хочу веселого дзвону дзвіночків і теплих побажань, щирих посмішок і близьких людей за столом, атмосфери щастя в домі і таємничого чарівництва, щедрих подарунків і великих надій серця.

Різдвяні та новорічні канікули – це чарівна казка, яку з нетерпінням чекають не тільки діти, а й дорослі. У ці морозні зимові дні ми всі забуваємо про свої проблеми і з оптимізмом і вірою дивимося в майбутнє. Наші прагнення та мрії здаються нам легко здійсненними, а неприємності незначними. Я бажаю вам позитивного настрою протягом усього наступного року. Нехай всі бажання, які ви загадаєте в різдвяну ніч, неодмінно збудуться.

Вітаю з радісним і чудовим святом – Різдвом! Хочу побажати, щоб твоє серце переповнювалося щастям, друзі ніколи не зраджували, рідні та близькі не забували. Життя, була сповнена любові і спокою, успіхів і нових досягнень.