Найкращі привітання з хрестинами українською

Це чудова подія відбулася! З цього дня ваш малюк під найнадійнішим захистом – захистом Бога! Нехай на його шляху не буде розчарувань, негараздів і падінь. Нехай Бог і ангели-хранителі чують ваші молитви, і дарують маляті здоров’я і життєрадісність. Прийміть наші щирі вітання!

Ваша дитина пізнав таїнство хрещення. Нехай свята вода дасть здоров’я на довгі роки, хай завжди буде поруч ангел-хранитель, і ви своє дитя бережіть, правильно виховати, проблем ніяких не знайте і про Бога не забувайте. Нехай дитятко частіше сміється, не плаче. Добра вам і удачі.

Вітаю вас з крестинами вашого сонечка! Нехай Господь завжди оберігає ваше чадо і допомагає йому у всьому! Бажаю дитині міцного здоров’я, море барвистих емоцій і яскравих відкриттів, адже цей величезний світ такий прекрасний!

Я хочу привітати мою улюблену сімейку з хрещенням їх прекрасного дитинку. Мені хочеться побажати кожному з вас міцного здоров’я, щастя і удачі у всьому. Нехай у вашій родині панують гармонія та затишок, а ще взаєморозуміння і повага. Сьогодні важливий день для вашого приголомшливого синочка, тому мені хочеться в першу чергу привітати його зі святом, а також сказати, що він вів себе сьогодні просто ідеально, хоча йому багато було неприємно. Нехай він росте міцним і здоровим хлопчиком, домагається успіху в навчанні, в спорті, в роботі. Я впевнена, що він буде радувати вас своїми досягненнями. А з сьогоднішнього дня він буде перебувати під захистом Бога, а це дорогого коштує. Мені хочеться, щоб ви насолодилися цим прекрасним днем. Вдалого вам святкування! Нехай цей день принесе вам масу позитивних і приємних емоцій. Зі святом!

Сьогодні особливий день для вас, мої дорогі друзі, тому що саме сьогодні ви назвали свого хлопчика. Я хочу привітати вас з цим світлим і добрим подією, а також побажати кожному з вас, тобто мамі, татові і синочку, міцного здоров’я, щастя і удачі у всьому. Мені хочеться побажати вам, щоб всі ваші бажання виконувалися, а ідеї та плани реалізовувалися. Я знаю, що у вас великі плани на дитину, тому хочу побажати удачі вам. При цьому мені хочеться, щоб ви прислухалися до думки свогодитинку, тому що він може сам вирішувати, що йому більше подобається в цьому житті. Я вітаю вас з тим, що з цього дня ваш малюк буде перебувати під захистом Бога. Погодьтеся, що це дорогого коштує, так що цінуєте цей момент. Нехай кожен момент цього дня запам’ятається вам, тому що він унікальний. Вдалого і щасливого вам святкування!

Ви сьогодні охрестили свого сина, вручивши його долю Господу. Душа чиста у хлопчика, велике і щедре серце – це основа дивного перетворення. Господь обов’язково буде гарантувати захист дитини від усіляких негараздів, а ви зможете направити його в потрібному напрямку і гарантувати використання всіх шансів для активного просування до поставленої мети. Бажаю дитинці щастя і успіху, адже вони йому обов’язково стануть в нагоді. Нехай кожен день приносить тільки найкращі враження і радує по-справжньому, адже тільки в цьому випадку ваша сім’я може ставати міцніше, щасливіше з кожним днем. Прийміть мої щирі вітання, побажання, слова надії з днем ​​хрестин вашого синочка. Дорогі батьки, я постараюся допомогти, чим можу і, звичайно, подарую свою частку турботу, опіку нашому богатирю, міцному чоловікові.