Найкращі Різдвяні привітання своїми словами, до сліз

Шановні колеги! З наступаючим вас Різдвом! Давайте дружно забудемо минулі образи і почнемо все з чистого аркуша. Нехай радісне очікування дива не підведе, і в житті трапиться величезне щастя. Бажаю вам купатися в успіху, слави, уваги близьких і достатку. Нехай свято принесе вам тільки добре, світле і позитивне!

Бажаю тобі почути мелодію Різдва, повірити в зимову казку, згадати найбільш незвичним бажання … У цей день все може збутися, потрібно тільки включити фантазію! Будь відвертим, випромінює добро, допомагай іншим повірити в себе, насолоджуйся святом і зігрівай близьких людей теплом і турботою … З Різдвом Христовим!

З величезним задоволенням вітаю тебе з добрим і світлим святом – Різдвом! Бажаю, щоб у твоєму житті було більше радості, щоб тебе оточували хороші люди, щоб в душі панував спокій. Нехай доля буде до тебе прихильна, нехай сім’я буде щаслива і здорова, нехай Бог дарує тобі мир і благодать!

Ось і настав світле свято Різдва Христового, вітаю тебе! Волхви принесли Немовляті Христу в дар золото, ладан і смирну, і в твоє життя нехай стане такою ж яскравою, як золото, спрямованою до Бога, як куріння ладану, і приємною, як аромат смирни!

Нехай в житті почнуть здійснюються чудеса, виконуватися бажання і запалиться та зірка, яка вкаже шлях до успіху. З Різдвом!

Милу і добру жінку вітаю з Різдвом Христовим. Щиро бажаю мирного неба і світлого блага, великих надій і чистої любові, вірного щастя і милосердя, радості душі і відмінного здоров’я для всієї родини.

Мамочка моя улюблена, вітаю тебе з Різдвом! Я тобі бажаю всього найкращого, нехай цей рік принесе тобі багато радості і щастя. Звичайно, і у вигляді онуків, яких ти так чекаєш. Я хочу, щоб ти була здорова, а все інше ми зробимо для тебе. Ти головне – не хворій, бо я дуже за тебе переживаю. Я знаю, як ти любиш Різдво, тому я залишила сьогодні всі справи, щоб відзначити це свято разом з тобою. Мамочка, не забувай ніколи вірити в чудеса, тому що вони мають властивість збуватися. Нехай всі твої мрії і бажання збуваються. Ось, наприклад, сьогодні одне з них збулося – я приїхала до тебе, хоча ти думала, що я буду з друзями. Але я не могла залишити тебе з твій улюблений святковий день.

З Різдвом, дорога тітка. Я бажаю тобі завжди впевнено протистояти поганому настрою, завжди виступати на стороні доброти. Тітонька, нехай це Різдво буде щасливим, радісним, чудовим, нехай поруч буде кохана родина, хороші друзі. Бажаю тобі міцного здоров’я, квітучої краси, теплих надій, щирої любові і сильної віри!