Привітання з Благовіщенням своїми словами

Благовіщення – світле свято на порозі Пасхи. Тобі, твоїм рідним і близьким у цей прекрасний день бажаю головного: віри, любові і надії.

Світлий і дуже добре свято Благовіщення Пресвятої Богородиці щороку відзначає весь православний світ. Віруючі щорічно радіють тому, що Діва Марія понесла в своєму череві благословенного дитини, у якого на роду було написано стати Спасителем усіх людей. Нехай це свято принесе якомога більше світла і добра, прибере всі неприємні думки, проблемиі покаже, наскільки це все другорядне. Душевний спокій і віра в те, що Господь відповість на щирі молитви своїх дітей, обов’язково повинні бути присутніми в кожній людині. Нехай ваші домівки будуть благословенні, нехай Богородиця своїм крилом захищає вас і ваших дітей від усього злого і поганого, що може їх підстерігати. Нехай радість і достаток буде в будинку, а справжня віра ні коли не залишає ваші серця. Відкрийте свої серця і двері для Господа і Божої Матері, нехай вони завжди будуть поруч з вами.

Повік не втрачайте віру в мудрість промислу Божого, покладайтеся на нього, як колись Пресвята Богородиця, нехай справи ваші будуть благими і думки праведними, що не віддавайте крайнощів зневіри, образ і гонитвою за модними благами. Найважливіше з благ – бути в світі зі своєю душею і не забувати про неї. З радістю світлого свята Благовіщення! Миру, добробуту і добра!

Сьогодні всім радісно на душі, адже на дворі сьоме квітня, а значить, настав Благовіщення. Бажаю, щоб це світле свято приніс з собою все саме добре і прекрасне. Будьте щасливі і завжди оточені близькими і спорідненими душами!

У цей день ми відзначаємо велике свято – Діва Марія дізналася, що народить сина. Благу звістку приніс їй Гавриїл. Я вітаю вас, і бажаю, щоб Господня благодать зійшла на вас сьогодні, наповнюючи ваше життя добром, теплом, щастям і всім тим хорошим, що може бути в цьому світі.

Привітати з Благовіщенням

Привітати з Благовіщенням українською мовою

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці і від чистого серця хочу побажати цінувати своє життя і бути вдячним Богові за все гарне, що він послав, дорожити кожним світлим моментом щастя і до кінця вірити в свої сили, з кожним днем ​​отримувати благу і добру звістку, ніколи не втратити своєї віри і щирої любові.

Ангел нечутно спустився з небес, несучи звістку благу! Нехай радіють люди і співають небеса. Здоров’я міцного всій вашій родині, благих вістей, божественних чудес і доброго заступництва! З Благовіщенням!

Вітаю всіх православних з найсвітлішим святом, Благовіщенням Пресвятої Богородиці. Бажаю, щоб кожен в цей день знайшов сонце над своєю головою і доброту в своїй душі. Нехай серця наповняться любов’ю і світлом!