Привітання з Медовим Спасом простими словами

Нехай життя буде солодка, як мед, нехай розчарування і негаразди йдуть стороною. Нехай все чисті помисли обов’язково втілюються в життя. Нехай будинок буде повною чашею любові, щастя і умиротворення. Нехай достаток, багатство, мир панують у ваших родинах, а смуток, скорбота і образи йдуть з вашого життя, не залишаючи сліду. На душі хай живуть радість, оптимізм і надія.

Вітаю тебе з Першим Спасом! Бажаю, щоб кожен твій день, подібно дня маленької бджоли, був наповнений корисною працею. Щоб дім твій був сповнений, як стільники. Щоб життя було солодким, як мед, і освячена Божою Благодаттю, як і Дари в цей день.

Сьогодні освячуються солодкі дари Божі робітниць, маленьких бджілок. Скуштувавши меду, люди моляться про благополуччя і готуються до збору врожаю. Вітаю вас, мої дорогі, з Медовим Спасом! Бажаю, щоб ваш дім завжди був повною чашею! Щоб жили ситно, солодко і не знали бідності і лютих смутку!

З медовим Спасом вас я вітаю і бажаю медової, солодкого життя, здоров’я і благополуччя! Медової любові, завжди ясної погоди, веселощів, терпіння і сил! Щоб кожен рік приносив плоди і результат від виконаної роботи!

Кожна людина має право по-особливому сприймати світ, але релігійні свята об’єднують всіх віруючих людей. Я поспішаю тобі побажати щастя і душевного блаженства, яких можна знайти і в мирському житті. Нехай Господь тебе охороняє від проступків, поганих думок і сумного настрою. Відкривайся тільки позитивних моментів життя і вірі в прекрасне майбутнє, так як саме це здатне стати унікальною основою для досягнення того, про що ти насправді мрієш. Нехай в цей знаменний день твоя душа буде зігріта Божим благословенням, богослужінням і церковною молитвою. Бажаю тобі відкрити саме ті межі світу і своєї душі, які обов’язково посприяють появі міцної основи для віри в світле майбутнє. Бажаю тобі відчути те, що Господь і весь всесвіт повернені найкращою стороною і для виконання заповітних бажань існує багато можливостей.

Бажаю, щоб твоє життя була такою ж солодкою, ароматною і п’янкої, як запашний, золотистий мед. Бажаю, щоб щастя, гроші і удача липли до тебе так само, як липнуть бджілки на нектар. Нехай добробут оточує тебе з усіх боків, а успіх буде на всіх горизонтах. З Медовим Спасом!

Вітаю з чудовим православним святом – Медовим Спасом! Нехай життя буде солодким, як мед, а в сім’я буде злагодженої і дружної, немов бджоли в вулику. Нехай Спаситель допоможе подолати труднощі на шляху до щасливого і радісного життя. Нехай Ви і ваша сім’я будуть під покровом Господа і Богородиці!