Привітання з Трійцею своїми словами, у прозі

Вітаю вас з Трійцею! Нехай цей день оберігає вас від усіх негараздів. Бажаю благополуччя, здоров’я вашим рідним і успіху в роботі. Нехай зберігають вас вищі сили!

Вітаю з Трійцею і від чистого серця бажаю, щоб Бог завжди наставляв на правильний і світлий шлях в житті, щоб віра твоя ніколи не ослабла, щоб вірна любов і повагу надавали нових сил!

Подякуй в цей день небесних покровителів. Подякуй за все, що у тебе є кращого і помолися з потроєною силою. У трьох особах побач одне – і ти про це не пошкодуєш. Вітаємо з Трійцею! У цей день ми чекаємо схвальних знаків понад, В цей день ми бачимо сутність Бога ясніше звичайного. Вітаємо з Трійцею!

Вітаю з Трійцею і щиро бажаю йти дорогою, засіяна пелюстками щастя і зеленню надій, бажаю відкрити для серця дивовижний світ блаженства і радості. Нехай буде міцним здоров’я і доброї душа, нехай Пресвята Трійця захистить твою сім’ю від будь-яких напастей і негараздів.

Хочу привітати вас з цим світлим весняним святом. Нехай віра та доброта керує вашим життям, а вміння вірити в чудеса зробить життя дивовижною.

Зі святом привітати хочу, душевної гармонії, здоров’я в будинок ваш побажати поспішаю. Нехай промені денного світла будуть зігрівати в холодну погоду, а хороші друзі стануть надійною опорою у всіх труднощах. Щастя, удачі, віри, взаєморозуміння. Забувайте про погане, мрійте, насолоджуйтеся дорогоцінної життям.

Свято Трійці не дарма обдарував нас чудовою погодою і зеленим оздобленням! Нехай у Вас на душі буде захват і захоплення, приємне очікування щастя і любові! Нехай Господь завжди перебуває у Вашому доброму серці!

Вітаю тебе з Трійцею! Сьогодні – те свято, яке люблять і чекають всі православні. Хочу від душі побажати тобі щастя, здоров’я, і ​​щоб твоя віра в Господа тільки зміцнювалася! Нехай все буде так, як мріється! Нехай все виходить!

Від щирого серця вітаю вас з Трійцею! Бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя, справжнього кохання і вірних друзів. Нехай Господь допомагає вам і направляє вас завжди!

Я дуже хочу привітати вас з цим прекрасним святковим днем, з Трійцею. Такий світлий і добрий день просто необхідний в нашому календарі, тому що саме це свято допомагає нам очистити свій розум. Ви повинні відзначити це свято так, щоб привернути удачу і успіх в свою сім’ю. Ви можете навіть не сумніватися з приводу того, що отримаєте благословення. Просто врахуйте кілька важливих моментів. Для початку вам потрібно буде прикрасити квартиру. Звичайно, не так, як на Новий рік, проте все ж вам потрібно ретельно підготуватися до цього свята. Відмінно підійдуть для прикраси гілочки берези і різні квіточки. Мені хочеться ще і побажати вам міцного здоров’я, а також щастя і всього самого позитивного і яскравого, що тільки може бути. Ще краще буде, якщо ви відзначите цей день у колі своїх рідних і близьких, щоб залучити ще більше удачі.