Щирі привітання з Трійцею українською мовою

Зібрали велику кількість класних гарних привітань з Трійцею своїми словами, до сліз. Даруйте своїм близьким гарні слова та гарний настрій.

Нехай надихають елементарні дрібниці, слова близьких і рідних. Хороші новини ніколи не припиняються. Будь-яка криза, проблеми, сумніви – йдуть швидко. Нехай відчуття будуть приємними і незабутніми. Упевненості в собі, достатку, перспективних досягнень.

З Трійцею вас! Бажаю, щоб вона невпинно висвітлювала усі куточки душі, гріла кожен сантиметр серця, а думки направляла в добре перспективне русло. Нехай у вірі буде постійна сила, в надії невтомна радість, а в любові безмірне щастя.

Друзі мої! Від щирого серця хочу привітати вас з Днем Святої Трійці. Нехай цих 3 дні ви відпочинете на славу, на час забувши про справи побутових, проблеми та щоденні турботи про що б то не було. Бажаю вам всього найкращого в цьому житті. Бігти вперед, назустріч своїй долі і не знати втоми.

Вітаємо з Трійцею! Нехай Дух Святий тебе зберігає, від бід будь-яких оберігає. Щоб в житті було більше світла і тепла, щоб завжди в твоєму серці панував мир і любов.

Бажаю вам, щоб Господь благословив на важливі і потрібні справи, щоб чекали визнання і успіх. Хочу, щоб Свята Трійця берегла ваші родини, охороняла ваші душі і допомагала долати будь-які життєві перешкоди. Нехай вогник добра ніколи не гасне в ваших серцях, поширюючи тепло повсюдно. Нехай Ангел-Хранитель береже і захищає від усіх негараздів і неприємностей.

Друзі мої! Нехай в велике свято Трійці до вас повернеться все хороше, що ви зробили у своєму житті! Відпочиньте на славу за ці три дні, забудьте про побутові проблеми, про щоденні турботи, наберіться сил, щоб йти назустріч долі і не знати втоми. Нехай ваші мрії здійсняться, а бажання перевтіляться в життя. Нехай цей день принесе вам Божу благодать і радість. Радійте цьому святу і прославляйте силу Господню. Він допоможе вам в починаннях, завжди підтримає. Бажаю вам хороших вчинків і діянь, адже лише ми зможемо допомогти близьким людям очиститися від гріхів. Нехай ваша душа знайде свободу, а життя наповниться істинним сенсом. Нехай вам у всьому щастить! Бажаю, щоб ви ні в чому не мали потреби! Будьте коханими, здорові, посміхайтеся кожному дню, який дарує вам життя! Вітаю зі святом Святої Трійці!

З Трійцею! Нехай світло і радість, любов і щастя увійдуть в ваш будинок. Нехай всі негаразди і проблеми зникнуть і розчиняться в темряві. Нехай Господь допомагає вам долати всі складнощі легко і невимушено. Нехай у вашій душі буде гармонія!