Щирі привітання з хрестинами своїми словами, у прозі

Вітаю зі здобуттям православної віри і входженням у храм, з крестинами тебе! Бажаю, щоб Господь оберігав від заздрості і злості, щоб життєвий шлях був присвячений досягненню своїх цілей, здійснення заповітних мрій, допомоги оточуючим і наповненню щастям твоєї душі.

Привітаю з крестинами крихітку і бажаю, щоб ангел малюка ніколи не опускав свої крила і завжди захищав його від будь-яких бід, негараздів, хвороб і печалей. Нехай малюк росте щасливим і здоровим дитиною, нехайбатьки і хресні завжди оточують своє чадо любов’ю, турботою, прекрасними мріями, нехай Господь проллє світло добра і благополуччя на життєвий шлях дитини.

Я хочу привітати мою улюблену сімейку з хрещенням їх прекрасного дитинку. Мені хочеться побажати кожному з вас міцного здоров’я, щастя і удачі у всьому. Нехай у вашій родині панують гармонія та затишок, а ще взаєморозуміння і повага. Сьогодні важливий день для вашого приголомшливого синочка, тому мені хочеться в першу чергу привітати його зі святом, а також сказати, що він вів себе сьогодні просто ідеально, хоча йому багато було неприємно. Нехай він росте міцним і здоровим хлопчиком, домагається успіху в навчанні, в спорті, в роботі. Я впевнена, що він буде радувати вас своїми досягненнями. А з сьогоднішнього дня він буде перебувати під захистом Бога, а це дорогого коштує. Мені хочеться, щоб ви насолодилися цим прекрасним днем. Вдалого вам святкування! Нехай цей день принесе вам масу позитивних і приємних емоцій. Зі святом!

Ваш малюк виявився таким красенем, істинним янголятком. Ви тільки подивіться в його очі, в яких можна прочитати все найкраще. Вірю в те, що ваш синок заслуговує справжнього щастя і обов’язково його побажання, мрії знайдуть місце в реальному житті. Хочу побажати захисту ангела-хранителя і Господа з сьогоднішнього дня, адже при хрестинах дитинка зробив важливий крок на шлях до Вищих сил. Бажаю, щоб на протязі всього життя, відчувалася тільки справжня захист і можливість збереження віри в світле майбутнє, безмежне щастя. Бажаю малюкові активного росту і успішного зростання, адже я вірю в те, що насправді він зуміє досягти поставлених цілей в житті, знайти своє щастя. Прийміть, будь ласка, в дар це привітання і невеликий хрестик, адже я щиро бажаю найкращого вашому синочку. З крестинами!

Від душі вітаю з крестинами вашого чада. Бажаю, щоб православний шлях по життю вашої крихти був добрим, легким і щасливим. Миру вашій родині, взаєморозуміння і здоров’я. Нехай батьки і хресні завжди будуть вірним захистом від бід і негод для своєї дитини, нехай ангел-хранитель завжди веде ваше чадо до світла благополуччя.