Щирі привітання з Водохрещем простими словами

З Хрещенням. Нехай в ополонці залишаться всі твої печалі, біди і сумніви, нехай попереду тебе чекає тільки радість, любов і благодать.

Нехай Господнє Богоявлення відкриє новий світ у Ваших серцях. Нехай змусить думати, що немає нічого важливішого за дітей і їх щастя! Вітаю з Хрещенням!

Бажаю, щоб Водохресний пресвята вода змила всі хвороби, невдачі й прикрості, принесла з собою міцний здоровий дух, безмірне щастя і справжнє кохання.

Кажуть Водохресні морози найсильніші. Мабуть тому що Ісус був сильним і нескореним. Сьогодні великий, православне свято. Мені щиро хочеться привітати Вас. Нехай душа наповнюється добром, а серце любов’ю. Нехай свята водиця підбадьорить Вас і наділить міцним здоров’ям. Бажаю Вам Божої благодаті, величезного щастя, радості. Нехай Господь завжди охороняє Вас від бід і зла. Нехай тільки добрі люди зустрічаються на Вашому шляху. Нехай благодать великого свята прийде в Ваш будинок і подарує добро, щастя і затишок Вам.

Коли на Водохреща, Бог освячував Землю, я попросив у нього за твій будинок. Тому впевнений, моя королева, що у тебе тепер буде все класно. Червоний диплом по закінченню навчання, перспективна робота з бажаної зарплатою. Нехай святкування стане для тебе днем ​​посмішок, вдень безмежної доброти і щастя.

З Хрещенням Господнім! Нехай світле свято світ принесе в будинку Ваші, щоб наповнилися їх стіни щастям, сміхом і добром. Бажаю не мерзнути в заметілі проблем і негараздів.

В Хрещення Господнє бажаю вам благ і надбання, святої віри і незгасаючої надії, прощення і благословення!

Нехай в день Господнього Богоявлення, змиються в святій воді всі образи, сварки, розчарування і гріхи. Бажаю набратися сил, енергії і гарного настрою.

Вітаємо! У це велике свято Хрещення Господня вам бажаю здоров’я, довголіття, море любові і щастя! Нехай свята вода змиє все погане, що є в житті і дасть сил на нові звершення!

Вітаю зі світлим Хрещення! Бажаю, щоб у вашому домі завжди жила любов, на столі був і хліб, і сіль, а в душі спокій, мир, віра і добро.

З Хрещенням! Бажаю бути здоровим, молодим, активним, частіше загартовуватися і не побоюватися застуди. Нехай хрещенські холоду вбережуть тебе від усякої хвороби, дарують радість і тепло.

Вітаю з Хрещенням Господнім! Нехай мир оселиться в твоїй душі, розум буде чистий, а вчинки будуть праведними!

Вітаю з Хрещенням Господнім і посилаю від свого серця побажання миру за вікном і в твоїй родині, благодаті в житті і в твоїй душі!