Зворушливі привітання з Пасхою до сліз

Христос Воскрес. Я вітаю тебе з Великоднем і від чистого серця хочу побажати звільнити свою душу від тривог, образ і печалей, стати добрішими, побачити цей світ по-новому, полюбити своє життя ще сильніше. Здоров’я тобі і простого людського щастя.

Від щирого серця вітаю зі святом Пасхи. Бажаю завжди зберігати в серці любов і віру, бажаю сьогодні поглянути на небо і зрозуміти, що в тебе чудова життя і прожити його треба гідно і красиво. Бажаю міцного здоров’я тобі і твоїм близьким, бажаю щасливих опадів в твоєму житті і перспективних прогнозів.

Нехай сьогодні вам піднімуть настрій аромат пасок, блиск розписних яєць, посмішки близьких і тепло весняного сонця! Нехай Господь дарує вам свою любов і благословення. Щастя, радості, миру і міцної віри. Зі святом!

Вітаємо вас з Великоднем! Нехай ваша сім’я по милості Господа буде врятована від бід, хвороб і розбіжностей! Нехай за святковим столом сьогодні зберуться найближчі люди, і нехай вони будуть з вами поруч не тільки в цей день! Будьте ближче один до одного духовно, добрішими, щире. Нас зближує НЕ відстань, а душевне тепло і розуміння. Нехай панує воно у вашій чудовій родині! Живіть у мирі, зі святом світлого Великодня вас! Христос Воскресе!

Вітаю зі Світлої Великоднем! Сьогодні прийнято обіймати один одного і цілувати триразово. Бажаю в цей чарівний день, щоб добрий Ангел-Хранитель уклав тебе в свої теплі обійми, а щастя, здоров’я і любов відобразили на твоїх щоках свої поцілунки.

Вітаю тебе зі Світлим Святом Воскресіння Христового, з Великоднем! Нехай частинка тієї радості, яку сьогодні переживає весь християнський світ, залишиться з тобою на весь рік і підтримує тебе в скрутну годину! Христос Воскрес!

Бажаю відчути божественну силу в цей прекрасний день! Нехай серце наповниться безтурботністю, вірою і любов’ю до ближніх. Нехай всі біди і прикрощі будуть відігнані Господом, а щастя, чистота душі, тепло і сенс життя наповнять розум і почуття. Христос подарував нам мир, спокій і акорд природи. Так нехай же свято піднесе вам умиротворення і щастя в дім.

Вітаю тебе з Христовим Воскресінням! Нехай страждання Спасителя на хресті не будуть марними і тобі, мені, всім нам вистачить віри і сил не відволікатися на побутові негаразди і проблеми, зберегти душі в чистоті, сповідатися Богові в гріхах і вчасно просити вибачення один в одного. Я сподіваюся, що будемо щасливі не тільки ми, а й ті, кого ми любимо!

Зі святом Світлого Великодня! Нехай в твоїй душі розквітнуть квіти щастя, подяки, віри і доброти. Не дарма Христос віддав своє життя, щоб всі ми жили в гармонії один з одним. Смачного паски тобі і багатого пасхального застілля! Христос Воскрес!