Зворушливі привітання з Покровою своїми словами, до сліз

Свято, в який можна звернутися з молитвою до Пріснодіви Марії. Свято, в який божественна сила підбадьорює і захищала людей. Це день, коли Матір Божа дасть людям притулок, і птиці весь день молитви співають. Обдарує вона ваш будинок теплом, світлом правди, і вірою в майбутнє.

Вітаю з Покровом Пресвятої Богородиці. Бажаю миру, а в цьому світі благодаті, а цієї благодаті кожного дня. Нехай вся твоя сім’я буде здорова, нехай всі твої добрі помисли реалізуються в життя, нехай всі твої світлі надії неодмінно справдяться. Бажаю щирої любові і міцної віри!

Від щирого серця вітаю Вас з цим знаменним днем, який є-свято Покрова! У цей день Богородиця явилася двом чоловікам і молилася за весь народ в сльозах.

Не просто так це свято називається Покров Пресвятої Богородиці. Вже по самій назві стає зрозуміло, що Богородиця покриває народ, оберігає і захищає його. Саме тому я хочу привітати вас сьогодні з цим чудовим і таким світлим днем, а також побажати вам, щоб ви відчували силу Богоматері. Мені хочеться, щоб ви завжди відчували цей оберіг, цей захист, яка буде надавати вам сил. Мені хочеться, щоб удача ніколи не покидала вас і ваш будинок, а ось неприємності все нехай обходять вас стороною. Богородиця буде стежити за цим і неодмінно покриє вас від всього неприємного. Бажаю вам ніколи не здаватися, тому що у вас є безліч джерел, звідки можна черпати сили. Я бажаю вам яскравого і радісного святкового дня. Нехай всі мрії збуваються, а ідеї реалізовуються з величезною швидкістю.

Бажаємо в свято Покрова Пресвятої Богородиці кожному твердої віри в серці! Нехай Марія так само, як при явищі своєму в константинопольському храмі, сьогодні вкриє всіх тих, хто молиться і свято вірять у Христа своїм чудотворним покривалом, захистивши від болю і зла!

Щороку чотирнадцятого жовтня в нашій країні відзначають дуже важливий і знаменний день. Православний світ завжди з великою повагою ставиться до цього свята, до його історії і особливостям святкування. Ось і я хочу привітати вас зі святом Покрова Пресвятої Богородиці, а також побажати тільки того, про що ви самі мрієте, чого бажаєте собі. Ми всі повинні пам’ятати про те, що Богородиця завжди робить все для нашого ж блага, тому і ми повинні бути добродушні. Я бажаю вам ніколи не переживати і не турбуватися, тому що Богоматір готова в будь-яку хвилину допомогти вам. Мені хочеться, щоб ваша сім’я завжди перебувала під захистом Богородиці, щоб ви поважали її, шанували і любили. Нехай ніякі хвороби не стосуються вас і ваших близьких, тому що немає нічого страшнішого цього. Ми всі повинні думати тільки в сприятливому напрямку, тоді все буде добре.