Хлопці, подскажіть, як вибрати правильне добриво для моїх томатів та перців? Перший рік серйозно займаюся городом, боюся помилитися з вибором. Читав, що потрібно щось з фосфором і калієм, але не знаю точно в яких пропорціях.
Для пасльонових справді потрібен особливий підхід. На початку вегетації більше азоту для зеленої маси, а під час цвітіння і плодоношення - фосфор та калій. Я користуюся спеціалізованими сумішами, вони збалансовані. Головне - не перебарщити з азотом, інакше буде багато листя, а плодів мало.
Для пасльонових справді потрібен особливий підхід. На початку вегетації більше азоту для зеленої маси, а під час цвітіння і плодоношення - фосфор та калій. Я користуюся спеціалізованими сумішами, вони збалансовані. Головне - не перебарщити з азотом, інакше буде багато листя, а плодів мало.
Повністю підтримую попереднього автора! Сам довго експериментував і зупинився на спеціалізованих добривах. Використовую добриво для овочів вже третій сезон поспіль. Врожайність збільшилася на 30-40%. Вносжу за схемою - навесні азотні, а з початком цвітіння переходжу на фосфорно-калійні. Обов'язково слідкуй за інструкцією на упаковці!