Ідеї для дня народження. Форум

Ідеї для дня народження. Форум

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 07.12.2025 - 06:52:13
Сторінки:  1  

Добрива для томатів перцю

АвторПовідомлення

ARO

Музичний гуру.

Статистика:

Хлопці, подскажіть, як вибрати правильне добриво для моїх томатів та перців? Перший рік серйозно займаюся городом, боюся помилитися з вибором. Читав, що потрібно щось з фосфором і калієм, але не знаю точно в яких пропорціях.

--------------
Оцифровка всех видов видеокассет
Повідомлення # 1 17.09.25 - 18:14:06
RE: Добрива для томатів перцю

Dimas

Музичний гуру.

Статистика:

Для пасльонових справді потрібен особливий підхід. На початку вегетації більше азоту для зеленої маси, а під час цвітіння і плодоношення - фосфор та калій. Я користуюся спеціалізованими сумішами, вони збалансовані. Головне - не перебарщити з азотом, інакше буде багато листя, а плодів мало.

Повідомлення # 2 17.09.25 - 18:34:46

_ALINKA_

Музичний гуру.

Статистика:

Цитата:
Для пасльонових справді потрібен особливий підхід. На початку вегетації більше азоту для зеленої маси, а під час цвітіння і плодоношення - фосфор та калій. Я користуюся спеціалізованими сумішами, вони збалансовані. Головне - не перебарщити з азотом, інакше буде багато листя, а плодів мало.
Повністю підтримую попереднього автора! Сам довго експериментував і зупинився на спеціалізованих добривах. Використовую добриво для овочів вже третій сезон поспіль. Врожайність збільшилася на 30-40%. Вносжу за схемою - навесні азотні, а з початком цвітіння переходжу на фосфорно-калійні. Обов'язково слідкуй за інструкцією на упаковці!

Повідомлення # 3 17.09.25 - 19:29:08
Спорядження для походів Карпати : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Forum powered by: miniBB 5.42.13