Ідеї для дня народження. Форум

Ідеї для дня народження. Форум

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 07.12.2025 - 08:53:22
Сторінки:  1  

Підбір торшера під інтер'єр

АвторПовідомлення

Bright.

Музичний гуру.

Статистика:

Доброго дня всім! Цікавить таке питання - як правильно поєднати торшер з загальним інтер'єром? У мене вітальня в скандинавському стилі, переважають світлі тони, дерево та мінімалізм. Хочу додати торшер біля зони відпочинку, але боюся що він буде виглядати чужорідно або порушить загальну гармонію. Може хтось підкаже правила підбору або поділиться досвідом поєднання?

Повідомлення # 1 12.10.25 - 19:49:06
RE: Підбір торшера під інтер'єр

olusha

Музичний гуру.

Статистика:

Вітаю! Для скандинавського стилю це насправді досить просто підібрати, бо цей стиль дуже гнучкий. Основні принципи: природні матеріали (дерево, метал, тканина), прості геометричні форми, світлі або природні кольори. Ідеально підійдуть торшери на дерев'яній триноговій основі з тканинним або паперовим абажуром білого, бежевого або сірого кольору. Також добре виглядають металеві торшери простих форм у чорному або білому кольорі - вони додають контрасту але залишаються в концепції мінімалізму. Уникайте складного декору, позолоти, кришталю - це не для скандинавського стилю. Висота торшера теж важлива - не надто масивний, але і не занадто тонкий. Золота середина - це класика для такого інтер'єру.

Повідомлення # 2 12.10.25 - 20:07:17

Maxim Nazaruk

Музичний гуру.

Статистика:

Чудове питання! У мене теж скандинавський стиль у квартирі і я довго підбирав торшер. Спочатку помилково взяв занадто сучасний хромований - виглядав не на місці. Потім знайшов ідеальний варіант - торшер з основою з ясеня та лляним абажуром природного кольору. Він ідеально вписався в інтер'єр, виглядає наче завжди там був. Замовляв на торшери сайті, там є спеціальна категорія по стилях, дуже зручно фільтрувати. Порадив би дотримуватися кольорової гами вашого інтер'єру - якщо в вас світле дерево, то і основа торшера має бути світлою. Якщо є чорні акценти в меблях, можна взяти з чорною металевою стійкою. Головне - простота форм і природність матеріалів. Ще момент - розмір абажура має бути пропорційним до простору, не занадто великий і не занадто маленький. У мене абажур середнього розміру, конусоподібний - класика скандинавського дизайну.

--------------
Сниму 1-комнатную квартиру. 068-405-12-58
Повідомлення # 3 12.10.25 - 21:01:13
13.05.2012г.22-00 Украина,Харьков.Чудо пяторочка. : Попередня темаНаступна тема: Выбор пансионата для родителей
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Forum powered by: miniBB 5.42.13