Гарні привітання з Трійцею простими словами

Вітаю вас з Трійцею! Нехай цей день оберігає вас від усіх негараздів. Бажаю благополуччя, здоров’я вашим рідним і успіху в роботі. Нехай зберігають вас вищі сили!

Привітання з Трійцею у прозі

Привітання з Трійцею своїми словами

Вітаю з днем ​​Святої Трійці. Будь здоровий, бережи мир в домі своєму, турботою оточи дорогих і близьких серцю людей. Нехай Господь буде з тобою, де б ти не був!

Дорогі наші брати і сестри, вітаємо вас з Трійцею! Бажаємо, щоб у вашому житті завжди був поруч Христос і допомагав у всьому! Нехай благословляє Господь ваші добрі справи, добрі думки і добрі душевні пориви! Нехай допоможе вам бути схожими на нашого Спасителя, нехай дасть вам глибокої віри, великої мудрості і Святого Духа! Чистого вам неба, ласкавого сонця та довгого життя з Богом!

Подякуй в цей день небесних покровителів. Подякуй за все, що у тебе є кращого і помолися з потроєною силою. У трьох особах побач одне – і ти про це не пошкодуєш. Вітаємо з Трійцею! У цей день ми чекаємо схвальних знаків понад, В цей день ми бачимо сутність Бога ясніше звичайного. Вітаємо з Трійцею!

З Трійцею! Бажаю потрійний радості: від безумовного взаєморозуміння з близькими серцю людьми, від неймовірних успіхів на трудовому поприщі і від чудових успіхів у щасливій особистому житті!

Вітаю з Трійцею і хочу від щирого серця побажати завжди йти за вітром удачі і слідувати за своєю мрією щастя. Нехай серце оповите буде зеленню надій, нехай на душі розпускаються пишні сади любові і доброти чудес.

Друзі мої! Нехай в велике свято Трійці до вас повернеться все хороше, що ви зробили у своєму житті! Відпочиньте на славу за ці три дні, забудьте про побутові проблеми, про щоденні турботи, наберіться сил, щоб йти назустріч долі і не знати втоми. Нехай ваші мрії здійсняться, а бажання перевтіляться в життя. Нехай цей день принесе вам Божу благодать і радість. Радійте цьому святу і прославляйте силу Господню. Він допоможе вам в починаннях, завжди підтримає. Бажаю вам хороших вчинків і діянь, адже лише ми зможемо допомогти близьким людям очиститися від гріхів. Нехай ваша душа знайде свободу, а життя наповниться істинним сенсом. Нехай вам у всьому щастить! Бажаю, щоб ви ні в чому не мали потреби! Будьте коханими, здорові, посміхайтеся кожному дню, який дарує вам життя! Вітаю зі святом Святої Трійці!

Сьогодні наше свято в честь Дня Святої Трійці. Нехай цей день принесе нам радість і благодать Божу. Давайте порадіємо цього свята і похвалити силу Господню. Нехай Він допоможе вам у всіх ваших починаннях. Нехай ваше життя наповниться істинним сенсом, а душа знайде свободу.