Гарні привітання з Яблучним Спасом українською

Вітаю з Яблучним Спасом! Бажаю прекрасного здоров’я і добрих людей назустріч! Береже вас Господь!

Нехай ваше життя буде світлим і радісним, як свято Яблучного Спаса! Нехай освячене яблучко виконає найзаповітніше бажання! Нехай ваш стіл завжди буде сповнений, як щедре на урожай літо, а над головою завжди світить яскраве сонце. З Яблучним Спасом!

Привітання з Яблучним Спасом до сліз

Привітати з Яблучним Спасом українською мовою

Дорогий мій чоловік! Вітаю тебе з Яблучним Спасом і бажаю тобі здоров’я міцного, сили богатирської, терпіння ангельського! Бажаю, щоб у нас з тобою була міцна і дружна сім’я. І бажаю тобі, коханий, щоб в нашому будинку ніколи не кінчалися любов і щастя, достаток і благодать!

Вітаємо з добрим православним святом Преображенням Господнім, який величають ще Яблучним Спасом. У такий яскравий день бажаємо Вам бути щирими і духовно чистими, і тоді наш світ зможе заповнитися променистістю і красою.

Вітаю з Яблучним Спасом! Бажаю, щоб у вашому житті, як в цей літній день, настав перетворення. Нехай все непотрібне вас покине, відкриваючи двері для нового і світлого, а цей день покладе початок значних подій і просвітління вашої душі.

І в твоєму житті виповниться навіть більше, ніж побажаєш. Люби і будь любима! А я завжди поруч з тобою! Люблю і обіймаю.

Дорогий мій чоловік! Привітати хочу тебе з Яблучним Спасом і побажати тобі здоров’я міцного, сили богатирської, терпіння ангельського! Що любив мене завжди і терпів усі мої капризи,а я щоб любила тебе і прощала тобі твої недоліки. Бажаю, щоб у нас з тобою була міцна і дружна сім’я, і ​​щоб вірний ти мені був, як лебідь білий своєї лебідоньки! Бажаю тобі, коханий, щоб в нашому будинку ніколи не кінчалися любов і щастя, достаток і благодать!

Сади повні ароматного врожаю, і тобі хочеться побажати такого ж запашного щастя. Нехай душа твоя буде завжди чиста і прекрасна. Зі святом Яблучного Спаса тебе!

Я хочу привітати вас з Яблучним Спасом, а також побажати всього самого найкращого. У цей жаркий і такий чудовий день мені хочеться побажати вам море посмішок і радості. Сьогодні не повинно бути місце для прикрощі та суму, тому що цей світлий день передбачає наявність гарного настрою. Провести цей день буде краще з близькими і рідними, тому спечіть смачний яблучний пиріг і почастуєте своїх домочадців. Однак використовуйте при цьому тільки освячені яблука, а для цього вам потрібно буде відвідати храм. Хочу побажати вам виключно всього найкращого, бо по-іншому в цей святковий день і бути не може. А ще починайте запасатися яблучками, тому що осінь вже починає вступати у свої права. А там вже і до зими не далеко, так що яблучка вам точно знадобляться. Вдалого вам святкування! Всіх благ вашій родині!