Кращі привітання з Великоднем до сліз

Від щирого серця вітаємо Вас зі Світлим Христовим Воскресінням і святом Пасхи! Нехай Господь завжди береже Вас і Вашу родину, нехай Божа благодать ніколи не покидає вас, миру, щастя, здоров’я! Всього Вам найкращого! Хай береже Вас Господь!

Дорогі брати і сестри! Вітаю вас з Днем Пасхи! Бажаю вам ніколи і ні за яких обставин вашого життя не забувати, що ми прощені нашим Господом Ісусом Христом. Він поніс на собі всі наші гріхи і помер за нас на хресті. На цьому хресті повинні були висіти ми, але Їм дарована життя для нас, грішних людей! Ісус Христос воскрес і зараз з Небес дивиться на нас люблячим поглядом, чує наші молитви і по вірі нашій відповідає на них. Будемо ж вірити і довіряти Богові нашому, Небесного Отця! Благословень вам від Господа нашого Ісуса Христа!

Привітати з Великоднем

Привітання з Великоднем українською мовою

Велика Пасха в твоєму серці. Вона наповнює його добротою і миролюбністю. Христос воскрес і явив людям чудо, а значить і надію на прекрасні часи, віру у власні сили і любов до всього живого. Нехай позитивні якості особистості не дозволять зачерствіти і допомагають вибрати правильні орієнтири. Бажаю мудрості і розуміння!

Вітаю зі святом Пасхи і від чистого серця бажаю щиро вірити в хороше, дарувати цього світу свою чуйність і доброту, завжди прагнути до добрих справ і ніколи не відмовляти в допомозі нужденним. Нехай Всевишній вкриває твою голову від бід, хай дні твого життя будуть благодатними і світлими.

У жодній іншій день в році неможливо отримати такі загадкові і незвичайні подарунки. Наприклад, кольорові яйця (а іноді вони ще і з орнаментом) … хіба це не диво з див? Якщо вже навіть яйця раз на рік стають святкової забарвлення, це означає тільки одне – на світлі може трапитися будь-яке диво. Вони переконують мене, що нездійсненних бажань не існує.Тому, бажаю тобі побільше впевненості в тому, що неможливе можливо. І нехай всі мрії збудуться!

Від щирого серця вітаю тебе з світлим святом Пасхи! Залиш всі образи, прикрощі та неприязні в минулому. Час розпочато нове життя, і я бажаю, що б вона вийшла саме такою, якою ти її задумаєш. Нехай Господь привнесе в неї добро, щастя і любов, і нехай в ній не буде місця заздрості, злості, нерозуміння і ворожнечі. Миру і тепла твого дому!

Різнобарвні яйця, великодні булки, барвисті листівки та святкові богослужіння знаменують прихід цього великого дня до нас в будинок. Так нехай же фраза «Христос Воскрес» буде сьогодні не тільки вимовлятися замість вітання, а й знайде гідне місце в нашому серці і отримає відображення в справах.