Кращі привітання з Яблучним Спасом простими словами

Вітаю з цим великим Святом! Дай Бог нам всім перетворитися на славу Божу!

Дорога сестро! Від щирого серця вітаю тебе з Яблучним Спасом! Бажаю тілу твоєму здорового духу, душі – спокою і радості, серцю – любові! На обличчі твоєму нехай завжди буде світла і ніжна посмішка, сім’я твоя хай буде міцною. Вірності і щастя тобі в житті, світлих і радісних днів і збуваються фантазій!

Привітання з Яблучним Спасом українською мовою

Привітати з Яблучним Спасом українською мовою

Хочу привітати вас з таким прекрасним святом, у якого таке ж прекрасне назву – Яблучний спас. Можливо, що ви не чули про це свято або просто не знаєте, чому він присвячений. Насправді, це свято знаменує собою початок осіннього сезону, хоча вам здається, що літо ще на дворі. Навіть є повір’я, що після Яблучного Спаса починаються перші холоди. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, тому що здоров’я для людини є найважливішим. Якщо ви будете здорові, то всього іншого вже зможете домогтися самостійно. Мені хочеться побажати вам щастя та здійснення кожного бажання. Їжте багато яблук, щоб отримати благословення, адже, як відомо, це свято іменується ще і як Преображення Господнє. Проведіть це свято з максимальною користю для себе. Порадуйте рідних і близьких.

Вітаю з Яблучним Спасом і бажаю завжди знаходити порятунок від суєти і печалі в глибинах доброти своєї душі. Бажаю мирного життя без тривог і побоювань. Бажаю солодких миттєвостей і взаємної любові. Бажаю божої ласки і неземного щастя!

Мені хочеться привітати вас з одним з найулюбленіших свят, який має два цікавих назви – Преображення Господнє і Яблучний спас. Сподіваюся, що сьогодні ви будете перебувати у відмінному настрої, тому що це свято передбачає радість і добрі наміри. Нехай ваші думки сьогодні будуть чисті, та й не тільки сьогодні, але протягом всього вашого життя. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, щастя та здійснення всіх бажань. Освіжаючий смачними яблучками, які заздалегідь освятите в храмі. Сьогодні вам неодмінно потрібно відвідати храм, тому краще зробіть це в компанії зі своїми близькими і рідними. Це допоможе вам поліпшити ваші відносини, тому не відкладайте це в довгий ящик. Бажаю вам всього найкращого і сприятливого. Нехай у вашому житті буде місце тільки для радості і щастя.

Сади повні ароматного врожаю, і тобі хочеться побажати такого ж запашного щастя. Нехай душа твоя буде завжди чиста і прекрасна. Зі святом Яблучного Спаса тебе!

Останній шматочок яблучка, з’їдений в це свято, виконує бажання! А я тобі бажаю, щоб всі яблука для тебе були чарівними і приносили радість і заспокоєння! Нехай Яблучний Спас подарує хороший рік і добру зиму!