Красиві привітання з хрестинами

Вітаємо з хрещенням дитини. Цей важливий крок у своєму житті повинні зробити будь-які батьки. З цього моменту божа допомога, захист і опіка поширюється і на вашого малюка. Бажаємо вам і вашому чаду жити в мирі та гармонії як з собою, так і з Богом. Щастя Вам і здоров’я. Нехай Бог береже вас!

Від душі вітаю з крестинами вашого чада. Бажаю, щоб православний шлях по життю вашої крихти був добрим, легким і щасливим. Миру вашій родині, взаєморозуміння і здоров’я. Нехай батьки і хресні завжди будуть вірним захистом від бід і негод для своєї дитини, нехай ангел-хранитель завжди веде ваше чадо до світла благополуччя.

Сьогодні відбулися хрестини вашого хлопчика, який тепер повинен стати умиротвореним і щасливим, впевненим в собі і розуміє своє майбутнє. Господь обов’язково проведе вашого дитинчати за потрібною життєвому шляху і зможе зберегти від будь-яких негараздів і небезпек. Дорогі батьки, зберігайте свого малюка, адже йому насправді потрібна турбота, яка нічим не може бути замінена. Нехай Господь теж опікується дитинку від будь-яких небезпек і сприяє збереженню його ідеального здоров’я, дивовижною енергії. Вірю в те, що життя нашого прекрасного хлопчика може бути довгим і щасливим, а будь-які небезпеки залишаються в минулому, до того, прекрасного дня, коли відбулося благословення Господом. Прийміть, будь ласка, мої найщиріші слова підтримки, турботи. Вітаю з подією, яка більше ніколи не повториться, але яке зуміло стати основою умиротворення вашого хлопчика. Вітаю з крестинами.

Здійснилося сьогодні справжнє диво – на землю спустився ще один ангел-хранитель. Він прийшов, щоб подарувати щастя і охороняти вашого малюка від бід, негараздів, горя і печалі все життя. Він прийшов, щоб за допомогою хресних батьків опікуватися, підтримувати і направляти по життю маленьке диво – вашого малюка. Він прийшов, щоб допомогти малюкові стати хорошим і доброю людиною, і наповнити його життя Божою благодаттю. Я хочу привітати вас з цими чудовою подією – з крестинами. Нехай ваша дитина завжди слухає свого ангела-хранителя, який обов’язково допоможе знайти йому в цьому житті свій, неповторний шлях.

Нехай ніжність зими і морозу тобі подарує найкрасивіший Новорічний подарунок – день твого Хрещення і набуття доброго Ангела, який допомагає тобі у всіх справах і починаннях і оберігає тебе від життєвих помилок і зла, якого дуже багато в світі. Нехай добрі слова твого духовного наставника будуть тобі приємні, серце слухняно Божій волі, а розум співзвучний з християнськими чеснотами. Нехай любов дарує тобі багато чистих і світлих днів, нехай душі інших людей стають для тебе рідними і радують тебе своїм вдосконаленням і добротою, а ти будеш дарувати у відповідь ласку. Любов і добрі справи, немов ніжний і ласкавий світло ранкового сонця, немов ранковий поцілунок мами, немов ніжність доброї феї.