Красиві привітання з хрестинами

Вітаю крихту з крестинами і від душі бажаю надійного захисту Бога від бід, щедрої любові батьків, щирою доброти хрещених, щасливих миттєвостей життя. Нехай малюк росте життєрадісним дитиною, нехай ангел його веде дорогою благополуччя, чудес і світлих надій.

Нехай ваше маленьке диво завжди береже ангел-хранитель і Всевишній! Бажаю дитинці міцного здоров’я, яскравого дитинства і барвистих емоцій! Нехай щастя, мир і злагода завжди пануютьу вашій чудовій родині!

Вітаю Вас з крестинами. Нехай малюк росте здоровим, слухняним, радує батьків веселим сміхом. Нехай в його житті не буде нерівних доріг, важких рішень, печалей і тривог. Щоб він виріс справжньою людиною, готовим до прийняття серйозних рішень. А Вам бажаю лише терпіння і благополуччя, щоб виховати гідну людину.

Привітання з хрестинами українською мовою

Привітати з хрестинами своїми словами

Вітаю від щирого серця з крестинами і побажати щиро хочу міцної віри і доброї удачі, світлого шляху і великих надій, благодати життя і щастя, захисту небес і щедрих подарунків долі.

Вітаю зі здобуттям православної віри і входженням у храм, з крестинами тебе! Бажаю, щоб Господь оберігав від заздрості і злості, щоб життєвий шлях був присвячений досягненню своїх цілей, здійснення заповітних мрій, допомоги оточуючим і наповненню щастям твоєї душі.

Привітаю з крестинами крихітку і бажаю, щоб ангел малюка ніколи не опускав свої крила і завжди захищав його від будь-яких бід, негараздів, хвороб і печалей. Нехай малюк росте щасливим і здоровим дитиною, нехайбатьки і хресні завжди оточують своє чадо любов’ю, турботою, прекрасними мріями, нехай Господь проллє світло добра і благополуччя на життєвий шлях дитини.

Ваш малюк виявився таким красенем, істинним янголятком. Ви тільки подивіться в його очі, в яких можна прочитати все найкраще. Вірю в те, що ваш синок заслуговує справжнього щастя і обов’язково його побажання, мрії знайдуть місце в реальному житті. Хочу побажати захисту ангела-хранителя і Господа з сьогоднішнього дня, адже при хрестинах дитинка зробив важливий крок на шлях до Вищих сил. Бажаю, щоб на протязі всього життя, відчувалася тільки справжня захист і можливість збереження віри в світле майбутнє, безмежне щастя. Бажаю малюкові активного росту і успішного зростання, адже я вірю в те, що насправді він зуміє досягти поставлених цілей в житті, знайти своє щастя. Прийміть, будь ласка, в дар це привітання і невеликий хрестик, адже я щиро бажаю найкращого вашому синочку. З крестинами!