Красиві привітання з Великоднем

Вітаю зі світлим святом Пасхи! Нехай Великдень стане у вашому житті початком нових благочестивих подвигів, перемог і звершень, нехай ваші ангели і святі ніколи не покидають вас і направляють по вірному шляху, а душі наповнюються світлом і радістю!

Вітаю зі святом Пасхи. Нехай світле щастя і чиста любов розжене всі хмари негоди і злості, нехай в цей день всіх близьких людей об’єднає щира радість і добра надія. Бажаю щедрості душі і нот чуйності в серце.

З Христовим Воскресінням! Бажаємо вам, щоб сьогодні щомиті свята переливалося яскравим променем добра і благополуччя! Нехай радість життя, подарована вам Всевишнім, не згасає у вашій душі ніколи! Натхнення вам, взаєморозуміння в сім’ї, барвистих подій, позитивних емоцій, оптимістичногонастрою! Будьте щасливі з вірою Божою!

Вітаю зі святом світлого торжества і щирою душевної радості, з Великоднем! Бажаю, щоб всі хвороби і недуги покинули твою сім’ю,щоб всі негаразди і біди залишили твій будинок, щоб від злих образ і тривог позбулася твоя душа. Нехай в житті завжди допомагає міцна віра, вірна любов і чиста надія.

Нехай Пасха Господня осяє життя новим світлом: збудуться бажання, налагодяться стосунки, забудуться образи, відбудуться бажані зустрічі. Адже насправді людині дуже небагато потрібно для щастя. Христос Воскрес!

З Пасхою Христовою! Нехай Господь, посилаючи нам понад свої випробування, віддає кожному по заслугах його! Живіть за велінням серця, і пам’ятайте: Бог любить вас!

Нехай в світлий великодній свято в будинок увійде весняний настрій, щастя і благополуччя. Бажаю радості, любові і нових надій.

Поздоровляю з Пасхою і від чистого серця бажаю, щоб віра тебе ніколи не покидала, щоб надія твоя завжди вела тебе до витоку щастя і любові. Нехай твій світ буде наповнений радістю і благодаттю, нехай і душа твоя, і життя твоє наповнені будуть неймовірною красою і втіхою.

Вітаємо Вас зі Світлим Великоднем! Бажаємо миру,добра, любові, душевного спокою та благополуччя! Нехай ваш вогнище завжди гріє любов, близькі будуть поруч, все очікування неодмінно справдяться, а заповітні мрії і бажання обов’язково збудуться!

У цей святий весняний день приймайте мої поздоровлення. Свято релігійний, але в той же час світський, тому що сьогодні все незмінно слідують традиціям: фарбують яйця, випікають паски і збираються разом, щоб смачно поїсти і міцно випити. Розговляються все – віруючі і невіруючі, хто постив і хто не постив. Бог нам всім суддя. У будь-якому випадку Великдень – це чудовий привід зібратися в колі сім’ї та друзів за святковим столом, щоб спілкуватися, веселитися, співати і танцювати. Нехай в цьому будинку частіше чується сміх, грає музика і веселяться дорослі і діти. Христос Воскрес!