Красиві привітання з Водохрещем у прозі, українською мовою

Бажаю, щоб у вашому серці спалахнуло вогник добра, а ваше життя стало світліше, щасливіше і благополучніше. З Хрещенням Господа!

Вітаю з великим світлим святом Хрещення Господнього. Нехай Бог простить гріхи і допоможе виправити помилки, нехай цей день дозволить з чистого аркуша продовжити писати історію свого життя, де буде благодать і мир, любов і радість.

Бажаю, щоб кожен твій мить був таким же чистим, світлим і добрим, як це свято. Щастя тобі, здоров’я, і ​​нехай Господь тебе береже. З Хрещенням Господа!

Привіт! Я водохресна смска, відправлена ​​найулюбленішого і красивому хлопцю на світі! Нехай велике свято Хрещення Господня подарує тобі добро і теплоту, відведе печалі і сумні думки. Зі святом, коханий!

Бажаю, щоб твій світ завжди був світлим і добрим. Щоб щастя завжди наповнювало твій будинок, а Господь завжди чув твої молитви. З Хрещенням Господа!

Зсвятом Богоявлення! Бажаю обійти всі ополонки, а якщо і догодити в яку, то пройти по воді, аки по суху. Нехай Господь є у снах і проявляє себе через чудеса в навколишньому світі і чарівні події в твоєму житті.

Сьогодні велике свято, що об’єднує людей. Нехай віра в краще дає черговий привід для подяки і надії, для мрій і звершень, для радості і роздумів. Будьте чистими душею, добрими помислами і вірте в чудеса! З Хрещенням Господнім!

У цей чарівний, зворушливе свято хочу побажати душевного спокою, світлої радості, міцного здоров’я. Щоб крила надії завжди були за спиною і розкривалися в потрібні моменти. Береже вас Господь!

Щиро і сердечно вітаю Вас з Хрещенням Господнім, великим християнським святом! нехай цейдень змиє своєї свяченою водою всі проблеми і прикрощі в вашому серці, принесе оновлення, фортеця тілесну і духовну, любов і гармонію в сім’ї!

З Хрещенням Господнім! Любові, благополуччя, миру і душевного тепла. Нехай і в будинку, і в серці, і в житті буде достаток, нехай і смуток, і тривоги, і образи змиє освячена вода. Бажаю, щоб світла надія ніколи не давала опуститися твоїм крилам, щоб добра віра завжди додавала сил.

Допомогти попу і ноги, щоб Бог вас усіх благословив. Щоб змилися всі ваші тривоги, і щоб світ щасливіше і добрішим був. З хрещенням!

Вітаю з Хрещенням Господнім і від душі бажаю ясних думок в голові, як ясне небо і добрих днів в житті, як серце Господа.

У цей чарівний зимовий день, святе свято Господнього Хрещення пам’ятай про головне – наше життя складена з дрібниць. Тому бажаємо тобі знаходити в кожній дрібниці щось позитивне і гарне. Живи в насолоду для себе і рідних. Пам’ятай і в будь-якій ситуації у тебе є ми – твої вірні друзі.