Красиві привітання з Водохрещем у прозі, українською мовою

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю, щоб з чотирьохсторін в житті дув вітер добрих і щасливих змін, щоб шлях твій був ознаменований Божою благодаттю і удачею, щоб здоров’я міцнішає з кожним днем, немов хрещенські морози, щоб радість і світла усмішка були присутні в кожному твоєму миті.

Вітаю з цим священним святом! Бажаю щоб цей день забрав всі печаліі тривоги, щоб Господнє благословення супроводжувало вас на життєвому шляху! Нехай свята вода в це свято змиє всі гріхи і прикрощі, очистити і душу і тіло і наповнить вас силою і прагненням!

З Хрещенням Господнім! Нехай світле свято світ принесе в будинку Ваші, щоб наповнилися їх стіни щастям, сміхом і добром. Бажаю не мерзнути в заметілі проблем і негараздів.

З Хрещенням Господнім. Бажаю праведного життя без бід і печалей, в любові і достатку.

Привітання з Водохрещем у прозі

Привітання з Водохрещем у прозі

Молитвами душу наповнювати, вірити в світло і не впадати у відчай. Рідні нехай підтримують і милосердям наповнюють серця. З Хрещенням Господнім!

Нехай святий день Хрещення подарує тобі багато радості і відкриє доступ до любові, удачі і радості в Новому році, який почався зовсім недавно. Нехай в цей прекрасний час у вас буде багато радості і щастя, любові між усіма членами вашої сім’ї, миру і благополуччя. Нехай ті, хто заважають його здійснити, прозріють і зрозуміють свої помилки і будуть так само налагоджувати відносини з вами, як ви з ними. Нехай багато радості, терпіння і любові подарує тобі Хрещення, так як в цей свято можна відправитися зануритися в річку разом з друзями або просто прийняти ванну і насолоджуватися неробством, а так само радісними хвилинами наодинці з собою. Нехай Хрещення подарує благополуччя, щастя, радість і веселощі, і нехай це свято подарує вам багато вражень і щастя на цілий рік, щоб про нього згадували тільки з радістю.

У цей морозний чудовий ранок я поспішаю привітати вас з Хрещенням Господнім. Сьогодні занурившись в святу воду можна очистити свою душу від зла і гріхів, знайти здоров’я на цілий рік. Я бажаю вам чудового настрою, хай усмішка вас не покидає, щастям наповниться будинок, і все бажання неодмінно збудуться. Господь допоможе вам у всіх починаннях, не втрачайте віри. Міцного здоров’я, любові і всіх благ!

Бажаю, щоб Водохресний пресвята вода змила всі хвороби, невдачі й прикрості, принесла з собою міцний здоровий дух, безмірне щастя і справжнє кохання.

Нехай Господнє Богоявлення відкриє новий світ у Ваших серцях. Нехай змусить думати, що немає нічого важливішого за дітей і їх щастя! Вітаю з Хрещенням!