Оригінальні привітання з Благовіщенням своїми словами, до сліз

Благовіщення Пресвятої Богородиці – це свято, яке особливо шанується в православному світі, сьогодні він знову стукає в наші двері і просить відчинити свої серця і душі. Божа Матір отримала від Господа благословення і відповідь на свої щирі молитви, і пролиті сльози. Нехай життя Божої Матері і приклад самого рятівника стане для вас прикладом того, що завжди потрібно вірити в диво, просити допомоги Господа і щиро молиться. Нехай це свято змусить вас забути про щоденні проблеми і тієї метушні, яка так часом стомлює. Нехай Богородиця стане вашим другом, до якого завжди будуть звернені всі помисли і молитви не тільки в хвилини смутку і тривоги, але і в хвилини щирої радості. Нехай у ваших серцях живе щира віра в свого Господа і Божу Матір. Нехай тільки світло і тепло осяває ваші оселі та серця, проганяючи темряву і неприємності, які знаходяться навколо.

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці і щиро бажаю завжди сподіватися на щось світле і добре, ніколи не відпускати від душі своєї віри, жити тільки з благими намірами і відкривати двері в новий день з великим натхненням і почуттям радості.

Вітаю тебе з чудовим святом – Благовіщенням! Від щирого серця бажаю, щоб цей день наповнив все навколо справжньої благодаттю, щоб збувалися твої бажання і виконувалися заповітні мрії! Нехай життя дарує тільки найкращі подарунки!

Залишайтеся чисті душею і тоді неодмінно, на порозі вашого будинку завжди будуть тільки добро і радість. Вітаю від щирого серця зі святом Благовіщення. Бажаю вам благополуччя, щоб ніколи погані вісті і події не затьмарювали ваше життя. Творіть добро, і воно завжди буде винагороджено. Здоров’я вам на довгі роки, нехай удача супроводжує вам, у всіх богоугодних починаннях.

Щороку 7 квітня християни відзначають Свято Благовіщення Пресвятої Богородиці. У цей день Марія дізналася, що народить сина Божого. Побажайте всім, хто вам доріг, тепла і радості, затишку і миру, здоров’я і благоденства. Для кожного близького вам людини у нас на сайті novogodnij-ru.ru знайдуться відповідні рядки.

Привітати з Благовіщенням

Привітати з Благовіщенням своїми словами

Я поспішаю до Вас сьогодні з благою звісткою, розповісти, що настав час, коли кожна людина повинна радіти. Адже сьогодні відзначається Благовіщення. Хочу Вам сказати, що Бог бачить все, про що ми думаємо, і рано чи пізно за все добрі і світлі думки приходить нагорода. Бажаю зміцнитися у вірі і не втрачати надію.

Понад дві тисячі років тому Діві Марії архангел приніс благу звістку, і навіть згадку про цю подію дуже важлива для нас. Вітаю вас зі святковим днем, бажаю мудрості, любові, смирення, терпіння у випробуваннях життя і якомога більше хороших, радісних новин!