Оригінальні привітання з Великоднем у прозі

Вітаю з паскою! Нехай життя завжди буде наповнена справжнім добром, збуваються надіями, благими звістками, а шлях до всеосяжного, повного щастя буде швидким!

Сьогодні світлий день і в прямому і в переносному сенсі. За віконцем світить сонечко, весна остаточно вступила в свої права. Та й на серці легко і світло, бо настала Велика Пасха. У такі дні хочеться зупинитися, забути про нагальні справи і просто радіти життю з близькими людьми. Навіть хліб насущний сьогодні не тільки смачний, але і освячений, а значить благодатний. Бажаю вам завжди гарного настрою, удачі, задоволеності від життя, сімейного тепла і Божого розташування. Нехай в душі завжди світить сонце, а думки будуть тільки позитивними і чистими, як у дитини. Христос Воскрес!

Привітати з Великоднем

Привітати з Великоднем своїми словами

Христос Воскрес! Нехай в цей світлий день ваша душа наповниться щастям і умиротворенням. Бажаємо, щоб Господь охороняв ваш будинок, не впускаючи в нього біду і горе. Велика Пасха настала, Спаситель наш Воістину воскрес!

Великдень називають головним святом в році … Якби не було його – були б безглузді всі інші свята. Тому я бажаю, щоб цей Великий день приніс тобі впевненість в своїх силах, в завтрашньому дні і влив в тебе нові сили. І нехай ці сили донесуть тебе до твоїх цілей, а боже благословення буде тобі вірним супутником, оберігає від сумнівів, перешкод і тривог.

Бажаю в чудо-день Христового Воскресіння добра і миру в рідний дім. Щоб ви не знали горя, злості. Нехай сміх дітей, онуків променем іскриться, а за великим столом зберуться гості в будинок. Бажаю Божої благодаті, благословення з небес. Христос Воскрес!

У день Пасхи ми по-дитячому раді перетворення і очищенню від повсякденних смут, турбот і тіні зневіри. Так нехай всі твої непогожі дні залишаться за цією незримою рисою, а попереду виблискують тільки чисті, казкові вершини великих досягнень, осяяні Божою милістю!

Нехай цей Великодній день, на все життя зігріє вас теплом щастя, а Боженька посміхнеться і не відмовить в своїх щедроти і милості вам і вашим близьким.

Вітаю тебе з найкрасивішим, самим добрим, найголовнішим християнським святом Великоднем – Світлим Христовим Воскресінням. Бажаю тобі і твоїй родині Божого благословення, миру, спокою в будинку і в душі не тільки до Великодня, а й все життя. Ще бажаю тобі розбагатіти, але не матеріальним і тлінним багатством, а Божою благодаттю, мудрістю і любов’ю. У це велике свято всі ми особливо гостро усвідомлюємо, що це найголовніше в нашому житті. Нехай серце твоє тріпоче від щастя, а життя твоє буде завжди в променях Всевишнього. Христос Воскресе!