Оригінальні Різдвяні привітання своїми словами

Чудового чоловіка вітаю з Різдвом. Нехай це світле свято подарує силу волі і безсумнівну відвагу, вірну любов і браво щастя, домашній затишок і душевний спокій. Бажаю слідувати завжди за покликом серця і робити великі справи.

Різдвяні привітання у прозі

Різдвяні привітання своїми словами

Бажаю, щоб у ваших серцях народжувалися тільки світлі і богоугодні думки, які приведуть вас до щастя, успіху і благополуччя. З Різдвом!

Вітаю з Різдвом! Нехай це свято принесе в будинок світлу радість, затишне тепло, Божу благодать, благополуччя, достаток і гарний настрій!

Сердечно вітаю вас зі святами Різдва Христового, Новим Роком та Святим Богоявленням.Так осінить вас благодать Христового, рясно проливається в ці урочисті дні на рід людський. Радіймо духом і принесемо з Ангелами хвалу Богу за все. Поспішаймо ж на поклик Спасителя нашого, поки ще не пізно, і підемо по стопах Його шляхом смирення і послуху. Світло Віфлеємської зірки нехай осяє ваші душі і зійде на них мир і благовоління Боже.

З Різдвом тебе, з чудовою зимовою казкою, з чарівним сімейним святом. Нехай подарує він тобі зимову бадьорість і оптимізм, скує січневими морозами всі проблеми і закрутить тебе в хороводі щирих посмішок, трепетних хвилювань, приємних сюрпризів, нехай виконуються твої заповітні бажання, і завжди оточують удачі, друзі та кохані люди!

Різдво свято особливе – він робить людину кращою, очищає його душу від помилок минулого. Під шепіт сніжинок, вогні ялинкових гірлянд нехай твоє життя наповнюється яскравим благодатним світлом, нехай Спаситель подарує тобі свою божу благодать. Зі святом!

Мила подруга, вітаю тебе з Різдвом! Нехай твої світлі надії і бажання здійсняться, нехай твоя любов ніколине згасне і не ослабне, нехай яскраві зірки на небі завжди вкажуть вірний шлях, нехай буде щастя в тебе в душі, нехай буде благодатним твоє життя!

Різдво – найчарівніший і сімейне свято в році, коли здається, що повітря насичене очікуванням чудес і нових звершень. Я вітаю тебе з Різдвом улюблений мій, і хочу ще раз зізнатися в любові! Разом з тобою ми створили нашу сім’ю, в якій знайшли сенс і справжнє щастя! Нехай твої мрії здійсняться, а на серці завжди буде світло!

Настав Різдво, особливий і велике свято. Нехай в цей день, всі Ваші бажання з’єднуватися в благодатній молитві до нашого Спасителя, який подарував нам надію і віру в майбутнє. Всього самого найкращого Вам. Зі святом!

З Різдвом Христовим, кум. Бажаю любові і щедрості рідних сердець, удачі і благополуччя від життя, миру і радості за вікном і в серці, достатку і справжніх чудес сьогодні і завжди. Здоров’я тобі, куме, і всього доброго.