Оригінальні Різдвяні привітання своїми словами

Дорога моя людина! Вітаю тебе з Різдвом Христовим! Нехай Господь оберігає тебе на життєвому шляху. Милий, коханий, найкращий, я бажаю, щоб в цей прекрасний день, коли народився Спаситель, справдилась твоя заповітна мрія. Цілую і обіймаю.

Милу і добру жінку вітаю з Різдвом Христовим. Щиро бажаю мирного неба і світлого блага, великих надій і чистої любові, вірного щастя і милосердя, радості душі і відмінного здоров’я для всієї родини.

Зі святом світлого Різдва! Рідні, бажаю вам процвітання, здоров’я і успіху в початих справах. Чи не відступайте перед труднощами, знаходите сили для вирішення важливих завдань. Пам’ятайте, успіх приходить до тих, хто прагне до нього, виконуйте мрії і не звертайте уваги на дрібниці, все проходить.

Кохана, від щирого серця вітаю тебе з Різдвом Христовим. Нехай в це світле свято тобі посміхнеться щастя, нехай моя любов зігріває тебе завжди. Я хочу, щоб цей день ми провели разом, і він запам’ятався б нам назавжди. Зі святом!

У Різдво я хочу побажати тільки хорошого. Достатку, впевненості в завтрашньому дні, любові близьких, турботи друзів, уваги колег і всього самого найкращого!

Сьогодні урочистий день, на календарі сьоме січня, а це значить настав Різдво! І неможливо приховати добрі слова, рядки привітання йдуть одна за одною і мої щирі побажання щастя, здоров’я, любові і благополуччя! Нехай вони завжди незмінно будуть в твоєму житті!

Нехай невидимі нитки чарівництва огорнуть тебе в Різдво Христове! Постарайся відчути їх, подумати про найважливіше і бажаному. А я бажаю тобі, щоб це обов’язково стало реальністю!

І знову Різдво Христове прийшло в наш будинок і в цей світлий, і святе свято хочеться всіх привітати, і побажати довгих років життя, міцного здоров’я, добра і світла. Щоб дружба і любов йшла попереду нашої планети, щоб на землі був мир, думки були позитивними, серце м’яким, а помисли чистими. Христос народжується славимо його!

Ну що ж, з друзями в принципі розібралися, давайте переходити до колег. Адже у багатьох в цей день будуть корпоративи, де напевно потрібно буде сказати кілька теплих слів людям, з якими працюєте.

Вітаю Вас з Новим роком! Бажаю Вам і Вашим близьким миру та злагоди, міцного здоров’я, щастя, благополуччя і гарного новорічного настрою.

У таке світле свято, яке дарує людям віру в чудеса і позбавлення від мук, хотілося б побажати віри у все найкраще і добре, так як все одно людина з чистою душею отримає багато радості і життя його буде щасливою і довгого. Тому що Різдво Христове приносить додаткові сили і непереможний дух.