Привітання з Різдвом своїми словами, у прозі

Нехай Різдвяна зірка загориться в цю ніч і веде по життю найвірнішим шляхом. Тепла, спокою, доброти і умиротворення. У цей чудовий світлий свято мрії стають реальністю, нехай в цьому році збудеться найзаповітніша. З Різдвом Христовим!

Сьогоднішнє свято несе благу звістку – народився Спаситель! Я бажаю вам, щоб цей день приніс порятунок від неприємностей і негараздів, зцілив душевні рани, подарував серцю любов, розуму – віру, а душі – надію. З Різдвом!

В цей божественний день, який осяяв небосхил новою зіркою, який подарував світу немовляти Спасителя, вітаю тебе, мила, з Різдвом Христовим! Нехай твоя добра, широка душа наповниться благодаттю Божою! Бажаю тобі в цей день виконання найсвітліших твоїх бажань! Нехай твоє щастя і любов примножуються, здоров’я і краса розквітають з кожним днем!

Моя улюблена, моя єдина, моя незрівнянна королева! Я бажаю тобі завжди бути такою ж неповторною і прекрасною, як сніжна героїня казки, але щоб в твоєму серці завжди вирувала пожежа любові і пристрасті. Пуску і життя твоє нагадує добру казку, з чудесами, чарівниками і веселими пригодами. Бажаю тобі величезного щастя в це велике і світле Різдво. Зі святом!

Ми всі втомлюємося від одноманітних буднів, побутових і матеріальних проблем, від нескінченної гонитви за втраченим Адамом і Євою раєм. Але в ці святкові дні є привід зупинитися і подивитися на зірки. Де то там, в холодному космосі, горить різдвяна зірка. Саме вона дала нам надію і душевний спокій. Тому в цю казкову різдвяну ніч і дорослі, і діти не усвідомлено чекають дива. І диво обов’язково станеться: діти отримають іграшки, про які мріяли, закохані зізнаються один одному в своїх почуттях, а посварилися подружжя помиряться. Вітаю вас з великим дивом – Різдвом Христовим!

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. День всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай в це свято наші бажання з’єднаються у вдячній молитві до Викупителю, який через страждання врятував світ, а значить і всіх нас. З Різдвом Христовим!

Нехай з народженням Христа в будинок прийдуть благодать, достаток, благополуччя, стабільність, мир і світла радість. Здоров’я всієї сім’ї, успіхів у справах, стійкою віри в душі!

Дорогий мій колектив! Нехай різдвяне тепло зігріває вас і дарує надію на чудове майбутнє. Відкрийтеся нових звершень, успіху і підкорення вершин. Нехай морози не зможуть перешкодити вашій активності та плідної праці. Посміхніться прекрасного майбутнього, і вона не змусить себе чекати!