Привітання з Різдвом своїми словами, у прозі

З Різдвом Христовим вітаю і бажаю світлого і радісного свята на душі, чистоти думки і доброти серця, щастя і благополуччя, великодушності, здоров’я і теплої атмосфери в будинку.

Привітання з Різдвом українською мовою

Привітання з Різдвом до сліз

Бажаю неповторно радісного свята Різдва! Нехай влаштувалися в душі щастя запалює посмішку на обличчі, сил вистачає на всі важливі справи, доля дарує чимало приводів для веселощів, а дорогі серцю люди залишаються поруч, даруючи підтримку і розділяючи успіхи!

Нехай у домі Вашому не буде ніколи суперечок, а тільки світ, гармонія, добро, любов і розуміння один одного. Бажаю, щоб у Вашому будинку було досить, щоб Ви ні в чому не мали потреби. Нехай хранитель-ангел Вас ніколи не покидає, а удача, везіння, творче натхнення завжди були за плечима. Бажаю, щоб праця воздав вдвічі більше, ніж Ви очікуєте.

Сьогодні Різдво – один з найбільш казкових і світлих свят. Донечка моя, я хочу привітати тебе з цим святом і побажати тобі ніколи не переставати вірити в чудеса. Звичайно, я знаю, що ти дуже хочеш конячку, але боюся, що це прохання не так-то легко буде виконати. Але ти не втрачай надії, тому що сьогодні все можливе. А ще хочу тобі сказати секрет – то бажання, яке ти загадаєш в цю різдвяну ніч, обов’язково збудеться. Але тільки не загадуй кінь, тому що ти вже написала лист Діду Морозу з проханням тобі її подарувати. Потрібно згадати що-небудь інше. Моя улюблена, нехай всі твої мрії виконуються, навіть найпотаємніші. Я тебе дуже люблю і хочу, щоб ти завжди була щаслива.

У різдвяну ніч за вікном темно, тихо падає білими пластівцями сніг або мете хуртовина, а в будинку тепло і затишно, мерехтить вогниками ялинка і чекають своєї години подарунки … Течуть, немов медова річка годинник чарівної ночі, коли можна згадати найпотаємніші бажання і вони неодмінно здійсняться … У світле свято Різдва я хочу побажати всій родині любові та радості, удачі, натхнення і здоров’я, словом всього того, з чим можна стати по-справжньому щасливими!

Нехай різдвяний сніжок припорошив чистим покриваломвсе погане, що було у вашому житті. Почніть своє життя з чистого аркуша в це святе свято Різдва. Наповніть її тільки світлом, добром, любов’ю, взаємоповагою, терпінням і смиренністю. Нехай Господь підтримає вас у святій вірі і найчистіших вчинках. З Різдвом!

З Різдвом, дорога хрещениця. Бажаю тобі, сонечко, здоров’я і сяючою краси, бадьорості і щасливих посмішок. Нехай це Різдво створить диво і подарує тобі квиток в щасливу подорож. Бажаю тобі, моя дорога, чуда, удачі, успіху і допомоги ангела-хранителя в потрібну хвилину.